Macie rację - chłam. I moja siostra również tego słucha. Chociaż ta starsza fajnie ją podsumowała: ,,Jesteś jedną z megahipersuper fanek TokioMotel, które leją w majty za każdym razem kiedy ich usłyszą"
Ano, prawda.
A nie pomyśleliście jak mało osób przeprowadza się teraz do Tokio w Japonii przez ten zespół? Zapewne około 80 % mniej, a te 20 % nie ma dostępu do zagranicznych mediów
A jaką masz pewność, że to mężczyzna? Ja nadal mam wątpliwości Niemcy chyba szaleją na punkcie tego zespołu. Ciągle leci na niemieckich kanałach muzycznych.
Teraz fryzurę zmienił... I na zdjęciach z zespołem... BABA. Bez obrazy, dziewczyny. Ale autentycznie... Ja bym się tak w życiu nie pokazał w domu. A co dopiero poza domem O__O
Użytkownik Dany dnia Mar 27 2006, 03:21 PM napisał
A jaką masz pewność, że to mężczyzna? Ja nadal mam wątpliwości Niemcy chyba szaleją na punkcie tego zespołu. Ciągle leci na niemieckich kanałach muzycznych.
[post="41810"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Kurdę, ale najgorsze jest to, że nie tylko na niemieckich kanałach, bo często leci także na naszej Vivie Organizują na tym kanale jakieś dni Tokio Hotel. No cóż stracili jednego telewidza.
A co do jego wyglądu to w dzisiejszych czasach wystarczy być osobą kontrowersyjną, aby zdobyć sławę i ten pe**ł , bez obrazy dla osób o innych orientacjach seksualnych, wykorzystał to i zrobił z siebie buntownika.
Ja disco-polo mam kilkanaście piosenek na kompie, głównie żeby się pośmiać z ciekawych tekstów. Ale trzeba przyznać, że wpada w ucho, a i potańczyć można. Dla mnie napewno lepsze niż techno.
A odowołując się do dyskusji powyżej TH to nie disco polo, tylko coś w stylu popu. Ja się na ich temat nie będe wypowiadał, bo wszystko powiedzieliście, ale jest jeden zespół, którego członkowie podobnie wyglądają Green Day, a muzyka conajmniej tak samo beznadziejna.