aghhhh nigdy się zabardzo nie interesowalem samochodami ale te auta wspominam bardzo dobrze poniewaz gdy gralem w moja pierwsza samochodówke (ktora byl NFS 2) jezdzilem tylko Lamborgini zółtym lub czarnym, badz Lamborginia Cantach czy jakos tak
Ja nie lubie aut sportowych (szczególnie Ferrari itp) bo według mnie to auta do szpanowania (temu które zamieściłeś daje 6 na 10). Najfajniejsze są Pick-Up'y, takie jak ten:
Temu daje 9,5 na 10 (według mnie nie ma piękniejszego auta). To jest Dodge Ram.
Samochód może i ładny ale maksymalnie nie praktyczny i pewnie tak drogi jakby ze złota był A do tego starch pomyśleć o tym by nuim jeżdzić bo jeszcze się cos zarysuje albo odpadnie
Oto coś znacznie tańszego, praktyczniejszego i nie do zdarcia:
Kareta mojego brata sfotografowana podczas rajdu (stad takie 'maskowanie').
Ja lubię sportowe a nie lubię Jeepów lub terenowych...Cóż zrobić...kwestia gustu:] Jeśli chodzi o Ferrari Lambordżini to powiem, że ja też zawsze grałem tym autem:] Miodzio:] Ainne to kurde wolno się wczytują Wiec prosiłbym abyście dawali te auta tak jak zrobił to Ekh lub lnk do screena bo nigdy nie oglądne hehe:]
Oj Valen, Valen . Ok, od teraz będe robił jak prosisz VL ;p. A co do tego Pick-upa którego zamieścieś Valen, to daje mu 8 na 10, ładne auto chociaż wolałbym czarne :twist: