Kasacja postu gościa w temacie [DA: Przebudzenie] Dragon Age: Początek - Przebudzenie. Zachowanie. Kasacja tematu Jak znaleźć? w Xfighterze. Miałkość, autor sam znalazł po chwili rozwiązanie.
Przenoszę temat Szukam gier podobnych z Morrowinda do Inne cRPGi. Tam jego miejsce. Do tego edit nazwy tematu na "Szukam gier podobnych do Morrowinda".
Małe czyszczenie SB. Tygodniowy ban na "krzyk pudło" otrzymali również Anorthus, Kresselack i Mortton. Panowie, wiem, że panuje tam luźna atmosfera, ale są pewne granice dobrego smaku, które zostały przez Was przekroczone.
Po gruntownym przebadaniu sytuacji i popytaniu różnorakich świadków (którzy rozwiali moje wątpliwości) tej całej kłótni, tygodniowego bana na SB otrzymuje również Shasfana. Powód jest jasny - wyrażanie się bez szacunku o innym użytkowniku i sprowokowanie go do owej utarczki słownej. Takie negatywne opinie należy zachować dla siebie, a jak już koniecznie nie można się powstrzymać to służy do tego PW lub GG, a nie forum publiczne.
Kasacja:
- tematu "Sponsoring serwerów gier !" w OT - reklamowanie adresów do prywatnych serwisów
- post z kodów do Morrowinda - jego autor założył potem osobny temat.
Usunięty post Arcanisa z tematu "[Przedmiot] Sztylet strzelca", niewątpliwe OT, nie wnoszące nic do dyskusji. Dodatkowo, najwyraźniej jest to multikonto Arienisa.
Kasacja 10 postów z tematu [Gildia] Zakon Cienia. OT. Do tego upomnienie dla użytkownika Saphire.
[Dodano po 3 dniach]
Eha'y - 1 punkt ostrzeżenia za w pełni świadome dublowanie tematów. Twój temat "Nauka pisania skryptów=D" z NWN wylatuje. Skoro nikt nie odpisuje, to pewnie nie zna odpowiedzi; nowy temat tu nie pomoże.
Ja wywaliłem kolejne dwa. Powód - nie uzyskałeś zgody Lolth.
[Dodano po dobie]
6 postów out z tematu "Mechanika, magia i regionalizm na Fae". Trzymać się tematu i pisać treściwe posty.
[Dodano po 9 dniach]
Wylatuje post gościa z tematu "Kot w butach - część pierwsza". Przekleństwo.
Kasacja tematu "kupie komputer" w Targowisku. Zapoznaj się z zasadami zakładania tematów w tym dziale.
W obu przypadkach dziękuję za raporty.
[Dodano po 2 minutach]
Kasacja posta Frey'a z tematu "Screeny - Gry komputerowe". OT.
[Dodano po 23 godzinach]
2 posty gości out z tematu "Historia pana B.". Język.
[Dodano po 18 godzinach]
4 posty z tematu "Skrypty, buildy i coś jeszcze" poczuły się samotne i sobie poszły. Nie lubią rozmów, które można załatwić przez PW/komunikatory.
[Dodano po 10 dniach]
Dawno nic nie było.
Kasacja posta gościa z tematu "Fallout: New Vegas - garść profitów". Reklama sklepu. Dziękuję za raport.