Admin&Mod Log
Kasacja posta użytkownika Dark Knight z tematu Morrowind=>Sadzawka Zapomnienia. Spam.
[Dodano po 37 minutach]
Z tematu Wampiryzm vs Likantropia też w subforum Morrowinda usuwam 2 posty. Spam. Proszę pisać treściwe posty.
[Dodano po 37 minutach]
Z tematu Wampiryzm vs Likantropia też w subforum Morrowinda usuwam 2 posty. Spam. Proszę pisać treściwe posty.
Usunąłem post użytkownika Dark Knight z tematu "Sadzawka Zapomnienia" w dziale Morrowind. OT.
Nie bądź uparty.
[Dodano po 6 minutach]
Jeszcze dwa inne - to samo, co chwilę temu.
[Dodano po 2 dniach]
Kasacja postu użytkownika Dark Knight z tematu "Najlpesza profesja" w dziale Morrowind. OT.
Dorzucam 10% i posyłam pm'kę ostrzegawczą.
[Dodano po dobie]
Usunąłem post użytkownika rycerzlola112 z tematu "[Kody] Nox". OT.
I jeszcze dwa posty powyższego pana z tematów w dziale Gothica 3. Również OT.
[Dodano po 8 godzinach]
Usunąłem kolejne 2 bezsensowne posty użytkownika Dark Knight z tematów "Postacie" i "Wilkołactwo" w dziale Oblivion.
Dorzucam kolejne 10%.
[Dodano po 17 godzinach]
Edytowałem nazwę tematu w dziale Obliviona.
Nie bądź uparty.
[Dodano po 6 minutach]
Jeszcze dwa inne - to samo, co chwilę temu.
[Dodano po 2 dniach]
Kasacja postu użytkownika Dark Knight z tematu "Najlpesza profesja" w dziale Morrowind. OT.
Dorzucam 10% i posyłam pm'kę ostrzegawczą.
[Dodano po dobie]
Usunąłem post użytkownika rycerzlola112 z tematu "[Kody] Nox". OT.
I jeszcze dwa posty powyższego pana z tematów w dziale Gothica 3. Również OT.
[Dodano po 8 godzinach]
Usunąłem kolejne 2 bezsensowne posty użytkownika Dark Knight z tematów "Postacie" i "Wilkołactwo" w dziale Oblivion.
Dorzucam kolejne 10%.
[Dodano po 17 godzinach]
Edytowałem nazwę tematu w dziale Obliviona.
Usunąłem post gościa z tematu [Nox] Grał Ktoś?. Język+treść. Polecam się zarejestrować, jeśli masz dość odwagi
Temat pana wspomnianego powyżej w newsach wyleciał. Raz język, dwa miejsce, trzy treść
Użytkownik Courun Yauntyrr dnia czwartek, 10 czerwca 2010, 22:32 napisał
Temat pana wspomnianego powyżej w newsach wyleciał. Raz język, dwa miejsce, trzy treść
I niech to będzie ostatni raz.
[Dodano po 16 godzinach]
I kolejny raz usuwam temat o dźwięcznej nazwie "pomuzci pliz" założony przez użytkownika KubaxXx, który za upór dostaje bana.
Temat [Rasa]Drow Venorik Velve ID_1424 w Pozwoleniach w Fae:
- 1 punkt ostrzeżenia dla użytkownika Diveyl za słownictwo
- 5 postów wypada. OT. Uprzejmie proszę o raportowanie a nie zabawianie się w postach w moderatora, bo to też OT.
- 1 punkt ostrzeżenia dla użytkownika Diveyl za słownictwo
- 5 postów wypada. OT. Uprzejmie proszę o raportowanie a nie zabawianie się w postach w moderatora, bo to też OT.
Kasacja postu użytkownika Nette z tematu [rasa] Drow Nette 1414 w Pozwoleniach w Fae. Jednowyrazowa wypowiedź.
Usunąłem trzy posty z tematu "Metin 2" w dziale Inne MMoRPG-i. OT.
[Dodano po 11 godzinach]
Usunąłem dwa (takie same) posty gościa z tematu "Twoja Stara i Twój Stary" w Gildii Błaznów. Wulgaryzm.
[Dodano po 6 dniach]
Usunąłem temat "Odznaczenia" z działu GameExe.
Kolega nie znalazł tego założonego już.
[Dodano po 4 godzinach]
W odpowiedzi na raport usunąłem posta Ulu-Mulu z tematu "Poczta" w dziale Fae.
Nie bój nic, ten dział jest poświęcony właśnie Faerun Game.
[Dodano po 11 godzinach]
Usunąłem dwa (takie same) posty gościa z tematu "Twoja Stara i Twój Stary" w Gildii Błaznów. Wulgaryzm.
[Dodano po 6 dniach]
Usunąłem temat "Odznaczenia" z działu GameExe.
Kolega nie znalazł tego założonego już.
[Dodano po 4 godzinach]
W odpowiedzi na raport usunąłem posta Ulu-Mulu z tematu "Poczta" w dziale Fae.
Nie bój nic, ten dział jest poświęcony właśnie Faerun Game.
Wywalam temat "Zaproszenie do bractwa wojownicypolscy" z RPGI przeglądarkowe i tekstowe. Łamie regulamin.
[Dodano po 10 minutach]
3 posty (Saphire i Wilczyca) out z tematu Przyznawanie ras prestiżowych w SiP Fae. Wykłócanie się. Ostrzegam - next time solidarnie nagrodzę skupianie się na osobie a nie na temacie.
[Dodano po 20 godzinach]
Znowu zaproszenie od bractwa "wojownicypolscy" w temacie Tanoth. Wywaliłem post.
[Dodano po 10 minutach]
3 posty (Saphire i Wilczyca) out z tematu Przyznawanie ras prestiżowych w SiP Fae. Wykłócanie się. Ostrzegam - next time solidarnie nagrodzę skupianie się na osobie a nie na temacie.
[Dodano po 20 godzinach]
Znowu zaproszenie od bractwa "wojownicypolscy" w temacie Tanoth. Wywaliłem post.
Usunąłem kolejne trzy posty tego samego pana - rycerzlola112. OT.
[Dodano po 8 godzinach]
W odpowiedzi na raporty usunąłem posta gościa z tematu "Gothic III Ogólnie", bo na tym forum pisze się po polsku, oraz posta użytkownika Verinor Sarun z tematu "Przyznawanie ras prestiżowych" w Fae - nic nie wniósł do dyskusji.
[Dodano po 8 godzinach]
W odpowiedzi na raporty usunąłem posta gościa z tematu "Gothic III Ogólnie", bo na tym forum pisze się po polsku, oraz posta użytkownika Verinor Sarun z tematu "Przyznawanie ras prestiżowych" w Fae - nic nie wniósł do dyskusji.