Ponadto skasowany temat: czy admin sie na mnie wkur**l? - jakiś troll z bluzgami, zamknięcie tamatu: problemy w jaskini koboldów! - problem rozwiązany.
[Dodano po chwili]
Zamknięto temat: Łatka spolszczająca w dziale NwN. Powód - znalazła się duszyczka, która zaoferowała pomoc.
Temat labirynt i blad w forum Błędy w dziale Faerun zamknięty.
Powód: Jest juz jeden taki.
Do kosza za 24h.
EDIT
Utylizacja zakończona pomyślnie
EDIT 2
Post Qudlata w temacie: Ryby, Forum Faerun -> Pomoc został skasowany.
Powód: Odświeżanie tematu sprzed prawie 2 miesięcy bezsensownym postem o treści: "no własnie dżinks z tymi rybami:)"
Następujące tematy w dziale Baldur's Gate II zostały zamknięte: *"Problem z Kulą Sfer."
*"Kuo-Toa w Podmroku"
*"kult oka"
*"Gadajacy miecz" Powód: Problemy rozwiązane.
Następujące tematy w dziale Baldur's Gate zostały zamknięte: *"Gdzie jest gościu którego ściga Kivan" Powód: Problem rozwiązany. *"Bieganie." Powód: Temat tak bzdurny, że nie wiem czemu nikt dotychczas go nie zamknął.
Pousuwałem także zbędne prefiksy i poprzestawiałem parę tematów do właściwych działów (w sumie trochę dawno temu to zrobiłem..)
Temat Gartris Grots -kim jest? w Sugestiach i propozycjach zamknięty, powód dopisany na końcu tematu
A ja temat usunąłem na wyraźną prośbę Gartrisa - Rince.
Jak chciał to ok...
Usunęłem wiadomość z prośbą o kasację tematu "Nowa Gildia" w tymże topicu. Powód: Post był napisany przez gościa. Jeżeli to ty, Ssilverivo to się zaloguj...
Mecz Towarzyski, pierwsza połowa
Moje dzikie wiersze........
Symphony of the Night
Cz. II Zapada zmrok....
Kapowanie różnych spraw...
Propozycje.......
I znów nikt nie zajrzy........
Wydzieliłem kilka postów z COA do nowego tematu by nie karmić potworka offtopica
[Dodano po chwili]
Kasacja moich i Jarka postów w 'spolszczeniu' w NWN2. Zaczął się OT.
P.S Odpowiadając na twoje pytanie. Nie nie siedzę cały czas na forum. Ganienie niesfornych userów traktuje jako rozrywkę pomiędzy powaznymi zajęciami których mam aż nadto.
Kasacja kilku postów Smoon'a Lodowe Serce w dziale Baldur's Gate II.
Powód ? Posty jednozdaniowe, nic nie wnoszące do tematu. (Uwaga do Smoon'a - bardziej rozbudowuj swoje wypowiedzi, nie pisz tego samego co zostało wytłumaczone parę postów wyżej i (najważniejsze) wpierw przeczytaj cały temat, a dopiero potem weź się za pisanie posta).
Się obejdzie bez procencików (na razie).
Następujący temat w dziale Baldur's Gate II został zamknięty: *Rozmowy z innymi osobami a Jaheira