Admin&Mod Log
Temat Mapy w dziale Faerun.
Usunięty.
Powód: Był juz taki.
[Edit nast dnia.]
Niektóre posty Elharada, Kaanyra, Vena'Diego, Nao, Astraliusa, Favara w temacie Więcej bóstw w Sugestiach i propozycjach w dziale Faerun zostały usunięte.
Powód: Totalny off-top.
EDIT
Kolejne 3 posty usunięte. Powód dokładnie ten sam
Usunięty.
Powód: Był juz taki.
[Edit nast dnia.]
Niektóre posty Elharada, Kaanyra, Vena'Diego, Nao, Astraliusa, Favara w temacie Więcej bóstw w Sugestiach i propozycjach w dziale Faerun zostały usunięte.
Powód: Totalny off-top.
EDIT
Kolejne 3 posty usunięte. Powód dokładnie ten sam
Wywaliłem 11 postów z tematu o Gothicu MMORPG i zmieniłem trochę nazwę.
Powód: Banda analfabetów która nie umie czytać . Czyli ni z gruchy ni z pietruchy przepychanka słowna nt. Gothica IV, jakiś planów wydawniczych i bóg wie jakich modów...
[Dodano po chwili]
Wywaliłem temat 'mody' z gothica autorstwa Rycerza itd.
Powód: temat pusty, 2 posty i do tego jeszcze OT (to trzeba mieć talent...)
[Dodano po chwili]
Wywaliłem temat: link do Gothica
Powód: Oczywisty
Temat: Najniebezpieczniejsze Miejsce przeniesiony z ciekawostek do ogólnych
Temat: problem ze stroną został skasowany
Powód: Problem rozwiązany i nieaktualny
"GoThiC:Porąbana kolonia " z ogólnych do ciekawostek przeniesiony
"Bugi" przeniesione z ogólnych do problemów
[Dodano po chwili]
'spolszczenie' z ogólnych do problemów przeniesione
[Dodano po chwili]
"KŚ nie zna się" odszedł do krainy wiecznych bitów
Powód: Założyciel napisał, że można wywalić
[Dodano po chwili]
Wywałka tematu z prośbą o crack do Gothica. Użytkownik chyba wymiękł po moim prezencie
[Dodano po chwili]
Wywaliłem temat "G3 w styczniu 2006". Powód: temat nieaktualny
[Dodano po chwili]
Odpiąlem temat Premiera w Gothic:NK
Powód: Temat z 2004, lekko nieaktualny...
Powód: Banda analfabetów która nie umie czytać . Czyli ni z gruchy ni z pietruchy przepychanka słowna nt. Gothica IV, jakiś planów wydawniczych i bóg wie jakich modów...
[Dodano po chwili]
Wywaliłem temat 'mody' z gothica autorstwa Rycerza itd.
Powód: temat pusty, 2 posty i do tego jeszcze OT (to trzeba mieć talent...)
[Dodano po chwili]
Wywaliłem temat: link do Gothica
Powód: Oczywisty
Temat: Najniebezpieczniejsze Miejsce przeniesiony z ciekawostek do ogólnych
Temat: problem ze stroną został skasowany
Powód: Problem rozwiązany i nieaktualny
"GoThiC:Porąbana kolonia " z ogólnych do ciekawostek przeniesiony
"Bugi" przeniesione z ogólnych do problemów
[Dodano po chwili]
'spolszczenie' z ogólnych do problemów przeniesione
[Dodano po chwili]
"KŚ nie zna się" odszedł do krainy wiecznych bitów
Powód: Założyciel napisał, że można wywalić
[Dodano po chwili]
Wywałka tematu z prośbą o crack do Gothica. Użytkownik chyba wymiękł po moim prezencie
[Dodano po chwili]
Wywaliłem temat "G3 w styczniu 2006". Powód: temat nieaktualny
[Dodano po chwili]
Odpiąlem temat Premiera w Gothic:NK
Powód: Temat z 2004, lekko nieaktualny...
http://forum.gexe.pl/index.php?act=ST&f...st=0#entry47925
proszę o wgląd, ten temat należałoby zamknąć.
Ja wiem... Chyba to się zalicza raczej do tzw. tematów otwartych, ale niech sie jeszcze inni wypowiedzą lub zadziałają, jeśli uznają to za stosowne.
proszę o wgląd, ten temat należałoby zamknąć.
Ja wiem... Chyba to się zalicza raczej do tzw. tematów otwartych, ale niech sie jeszcze inni wypowiedzą lub zadziałają, jeśli uznają to za stosowne.
Temat w Sugestiach i propozycjach do Fae: Resety, został zamknięty.
Powód: Był już taki.
Powód: Był już taki.
Post Gastrisa w temacie Zlot graczy Faerun został usunięty.
Powód: Kompletny offtop, o złamaniu nogi.
Powód: Kompletny offtop, o złamaniu nogi.
Kasacja postu gościa w temacie o kluczu uniwersalnym. Powód: nic nie wnoszace pytanie
Kasacja tematu gościa o construction set. Powód: identyczny temat jest dokladnie nizej
[Dodano po chwili]
Kasacja postu Shade'a w temacie o FF. Powód: pytanie do Lorda Patosa jak zdobyć FF VIII raczej nie doczeka się odpowiedzi i jest sprzeczne z regulaminem
Kasacja tematu gościa o construction set. Powód: identyczny temat jest dokladnie nizej
[Dodano po chwili]
Kasacja postu Shade'a w temacie o FF. Powód: pytanie do Lorda Patosa jak zdobyć FF VIII raczej nie doczeka się odpowiedzi i jest sprzeczne z regulaminem
Kasacja tematu Tomizzo7 w dzaile Sacred oraz 10% ostrzeżenia. Powód: Pytanie o 'ściągnięcie' gry. Zła nazwa tematu. Radze zapoznać się z regulaminem.
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu Shade'a i bonusowo 10% ostrzeżenia. Powód: Pytanie o 'ściągnięcie' gry. Radze zapoznać się z regulaminem.
Tomizzo7 jeśli tak bardzo żałujesz to nie zakładaj drugiego takiego samego tematu! Wystarczającym przeproszeniem będzie jak zaczniesz się stosować do zasad forum.
Tak, skończyło się Eldorado. Mam dosyć upominania i proszenia. Zaczynam masowo wlepiać ostrzeżenia, może w ten sposób niektóre rzeczy będą szybciej docierać.
[Dodano po chwili]
Kasacja postów gości-pajacy w dziale GIII i GII:NK. Powód: żądania 'zrobienia' multiplayera to nie do nas....
EDIT
Gość to nasz stary znajomy Barlok który najwyraźniej znowu musi dać znać na forum, że żyje...
[Dodano po chwili]
Kasacja tematu Shade'a i bonusowo 10% ostrzeżenia. Powód: Pytanie o 'ściągnięcie' gry. Radze zapoznać się z regulaminem.
Tomizzo7 jeśli tak bardzo żałujesz to nie zakładaj drugiego takiego samego tematu! Wystarczającym przeproszeniem będzie jak zaczniesz się stosować do zasad forum.
Tak, skończyło się Eldorado. Mam dosyć upominania i proszenia. Zaczynam masowo wlepiać ostrzeżenia, może w ten sposób niektóre rzeczy będą szybciej docierać.
[Dodano po chwili]
Kasacja postów gości-pajacy w dziale GIII i GII:NK. Powód: żądania 'zrobienia' multiplayera to nie do nas....
EDIT
Gość to nasz stary znajomy Barlok który najwyraźniej znowu musi dać znać na forum, że żyje...
Temat http://forum.gexe.pl/Final-Fantasy-VIII-na-PC-t4607.html został zamknięty. Za dobę do usunięcia.