Porządki w temacie IRC w Fae=>Sugestie i propozycje 20% dla Desdeamony za obrazę innego użytkownika 10% dla Yarpena Gottzorna za zabawę w moderatora. 10% dla Enethera (po namyśle) za OT i zbyt ostry język.
[Dodano po 3 godzinach]
Kasacja posta użytkownika Leonsbaneowie na wieki z tematu Fae=>Pozwolenia=>Blade Ashin. OT.
[Dodano po 10 godzinach]
Ten sam temat, ten sam powód, ale autorem posta Yarpen Gottzorn
[Dodano po 7 godzinach]
Kwiatki w Fae i kasacja postu Lioncorm'a. Cytuję "Umarłem".
Użytkownicy: Gartris, Gartris Grots, Cilde, Aletra, Vevle-Aletra, Isevire zostali zbanowani. Powód: przedewszystkim zakładanie multikont (wielokrotne) oraz zebrane procenty na tych kontach przekroczyły granicę 100%.
Kasacja tematu PROBLEM w dziale Gothic I.
1. Zły dział.
2. Zła nazwa tematu.
3. "wyskakuje błąd, nie pamiętam jaki ale jak możecie pomóc to będę wdzięczny".
[Dodano po godzinie]
Zamknięcie tematu [MT] Dlaczego gra wyłącza się podczas wczytywania? w dziale Gothic I. Problem został wyjaśniony.
Edit nazwy tematu z "Warszawa, Independent Festival 2k8" na "Independent Festival 2k8, Warszawa". Dodatkowo temat przeniosłem z Fae=>Zjazdy i zloty do Karczmy. Temat bardziej pasował do OT.
Zmieniłem nazwę tematu z "wyzwalacz gadki i problem z kamera" na "Wyzwalacz gadki i problem z kamerą" w Masce Zdrajcy, po czym zamknąłem dany temat, gdyż problem w nim zawarty został rozwiązany.