Marszałek Wojny
Ilość postów: 12240
Klasa: Kosmiczny Marines
Zamknięcie tematu "Dwuklasowcy", w dziale Baldur's Gate I. Powód ? Problem rozwiązany.
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 6451
Klasa: Krasnolud
10% dla Favara, jednozdaniowe posty + kasacja jego posta w "Ustawa XXIII, Ustawa o Podaniach"
PM dla Gabriela - Pisz dłuższe bardziej rozbudowane posty.
"Hi ho hi, it's off to war we go..."
Hedon, Rinsed in post-human shadows A monument scorned by the teeth of time
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 7301
Wywaliłem post gościa co po 3 latach podziękował za tlumaczenie ketstów metallici.
Poza tym wczoraj wyleciało troche starych tematów z gildii błaznów. Linki w okół których się kręciły wygasły.
Demon
Ilość postów: 19790
Klasa: Demonolog
Czasowa kasacja (31 sierpnia 23:00) tematu spolszczenie w NWN.
Tonari no Totoro!
Adept Czystej Magii
Ilość postów: 888
Klasa: Czarownik
Usunięcie tematu Pomyłka, proszę o usunięcie . Powód oczywisty...
Tril Khaerin
[font=\"Courier New\"]Motto: Praca w Faerunie nie wymaga skłonności masochistycznych. Są one jednak bardzo wskazane. [/font]
Mammon spał. A odrodzona Bestia potęgę swą na Ziemi budowała, a liczby jej wyznawców rosły w legiony. I przemówili poprzez Czas i plony w gorejącym ogniu poświęcone, a z przemyślnością lisią to uczynili. I tak oto nowy świat zbudowali, na obraz swój i podobieństwo, jako w świętych słowach przyrzeczone było, a o Bestii owej dzieciom swym powiadali . A gdy Mammon zbudził się, marnym jeno był naśladowcą.
Księga Mozilli, 11:9
Demon
Temat Poszukuje solucje w SoU został zamknięty. Probelm rozwiązany.
[Dodano po chwili]
Zamknięcie tematu Wieża w Luskanie w NWN. Problem rozwiązany.
Tonari no Totoro!
Marszałek Wojny
Zamknięcie na życzenie autora tematu "Ty vs. bohater ", w Gildii Błaznów.
[Dodano po chwili]
Wydzielenie postów Hawkwooda oraz Lady Ari z tematu "Teksty piosenek".
Powód ? Offtop.
Uczeń Doliniarza
Ilość postów: 1315
Klasa: Złodziej
Kasacja 27 tematów z działu Skargi, rozprawy, zażalenia. Powód? stare przedawnione nieaktywne... Przeniesienie do archiwum doprowadziłoby tylko do przyszłościowego powielenia tematów.
Arcymag
Ilość postów: 16614
Klasa: Drow
Zamknąłem i przeniosłem temat 3543 z Rozprawy, skargi i zażalenia do Zakończone. Powód - gracz nie istnieje.
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Marszałek Wojny
Połączenie tematów o rozgrywce internetowej, w dziale Baldur's Gate I.
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Zamknięcie tematu "Ile Faerun Game ma mieć wspólnego z D&D?", powód: pomysł nie spodobał się graczom i został odrzucony. Dodatkowo przenoszę temat do SiP odrzuconych.
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 7301
Kasacja 21 postów w temacie o klasach w dziale NWN. Posty były autorstwa Darnoka Smitha, krwawego i tyraela. Dodatkowo wywaliłem ok 20 wpisów w SB.
Panowie radzę się zapoznać z regulaminem forum. Na zachęte dostajecie 20%.
[Dodano po chwili]
Obszary "A/Q Game" i "Co ma początek ma i koniec" zostały podjęte kontaminacji.
Powód: Gry forumowe polegające tylko na nabijaniu postów są bez najmniejszego sensu.
Demon
Temat Szary pasek wytrzymałości w G3 został zamknięty. Problem rozwiązany.
[Dodano po chwili]
Połączenie tematów Puchary ognia z puchary ogniste paladynów w G3.
Kasacja tematu Rozdzielczość w BG1. Jest już taki temat.
Tonari no Totoro!
Tancerz ostrzy
Ilość postów: 5259
Klasa: Zabójca
Kasacja postów Gartrisa Grotsa oraz Ornikiela z tematy Lord, Sir (Faerun Game > Sugestie i Propozycje). Powód? OT oraz zwrócenie uwagi na OT.
Al-Mahdi
Demon
G3: Przeniesienie 2 postów z tematu Hełmy, amulety, pierścienie do Rogaty hełm . Dodatkowo czasowa kasacja (niedziela 12:00) tematu Rogaty Helm .
[Dodano po chwili]
Temat Patche i błedy w G3 został wykasowany. Jest już taki temat.
Tonari no Totoro!
Uczeń Doliniarza
Ilość postów: 1315
Klasa: Złodziej
Kasacja tematu: "Ważne i ciekawe" z Faerun -> Pomoc. Temat nie zawierał pytań.