Przeniesienie tematu Legislator oraz Arbiter (Faerun Game > Pozwolenia) i przeniesienie ich do zatwierdzonych.
Al-Mahdi
[Dodano po chwili]
Temat Alysha; podanie o rasę 'drow' został przeniesiony do Zatwierdzonych (Faerun Game > Pozwolenia). Powód? Rasa o którą prosiła graczka została nadana.
Temat Dar Lolth został przeniesiony do Zatwierdzonych (Faerun Game > Pozwolenia). Powód? Przedmiot, o który prosil gracz został zatwierdzony.
Temat elfia bańka został przeniesiony do Zatwierdzonych (Faerun Game > Pozwolenia). Powód? Przedmiot, o który prosil gracz został zatwierdzony.
Posty Hawkwooda i Yale'mallisa traktujące o tym, który romans jest lepszy, zostały przeniesione z tematu "Viconia i złe postacie" do "Romanse", w dziale Baldur's Gate II.
Tematy Kapłan Maski oraz Pierścień zostały przeniesione do zatwierdzonych (Faerun Game > Pozwolenia). Powód? Rangą oraz przedmiot zostały zatwierdzone.
Podzieliłem temat Biały cieniostwór oraz biały rozpruwacz w G3. Powstały tematy: Gdzie jest Biały Rozpruwacz? oraz Biały cieniostwór. Oba zostały zamknięte i oznaczone tagiem [Pomoc].
Temat Kody w G3 wyparował, gdyż nie miał racji bytu (nic w nim nie było...).
[Dodano po chwili]
Przemianowałem temat Skrzynki w G3 na Mapa NPC oraz skrzynek i przypiąłem go z racji dużego zainteresowania.
Przenoszę temat [przedmioty]Gadzety drobne dwa. z Pozwoleń Zatwierdzonych do Pozwoleń = > złe umiejscowienie podania przez gracza.
[Dodano po chwili]
10% ostrzeżenia dla użytkownika MiridiusHazentoff za zakładanie tematów o imionach, choć prosiłem, by zgłaszać to do legów.
Temat > Imie Niedozwolone? w Rozprawy, skargi i zażalenia Zamykam i przenoszę do Zakończone.