Czy ktoś z wie skąd można ściągnąć scieżke dzwiękową z płyty która była orginalnie dodawana do Gothic II NK?? Z góry THX
[GII:NK] Muzyka
Byłbym niezmiernie wdzięczny gdyby ktoś z was wrzucił na
www.megaupload.com
www.yousendit.com
albo na coś innego, cały soundtrack z NK. Kiedyś oczywiście miałem go ale była mini awaria kompa i tylko cześć systemu plików sie zachowała.
Błagam was ta muzyka jest tak piękna że zrobie wszy.... dużo żeby ją dostać
[wiem że taki temat już był. I z całego serca przepraszam moderatorów ale nie mam możliwości otwarcia zamkniętego tematu. A szkoda bo poprostu dopisałbym ponowną prośbe tam ]
To dla nas żaden problem połączyć zowu dwa tematy . I już bez przesady z tym przepraszaniem, choć wyjaśnienie sprawy jak najbardziej na miejscu. Na pewno takie coś ułatwia pracę - Rince.
Ps. Tak sowoją drogą, to też mi gdzieś wyparowały...
www.megaupload.com
www.yousendit.com
albo na coś innego, cały soundtrack z NK. Kiedyś oczywiście miałem go ale była mini awaria kompa i tylko cześć systemu plików sie zachowała.
Błagam was ta muzyka jest tak piękna że zrobie wszy.... dużo żeby ją dostać
[wiem że taki temat już był. I z całego serca przepraszam moderatorów ale nie mam możliwości otwarcia zamkniętego tematu. A szkoda bo poprostu dopisałbym ponowną prośbe tam ]
To dla nas żaden problem połączyć zowu dwa tematy . I już bez przesady z tym przepraszaniem, choć wyjaśnienie sprawy jak najbardziej na miejscu. Na pewno takie coś ułatwia pracę - Rince.
Ps. Tak sowoją drogą, to też mi gdzieś wyparowały...