Mam problem, nie wiem gdzie mrocznym elfem magiem można ulepszyć lub nauczyć się nowych czarów. podobno trzeba znaleźć jakiegoś gościa i on to zrobi tylko gdzie on jest ? Pomóżcie ! z góry thx
[Lineage II] Nauka i modyfikacja czarów
Witam. Też gram mrocznym elfem magiem. To jest proste. Startujesz w świątyni. Wychodzisz z niej na wprost, idziesz do miasta elfów(tego pod ziemią), dochodzisz do środka i bodajrze w lewo po schodach, wchodzisz do dużego budynku i po lewej jest mistrz, który uczy czarów dla magów. Trafisz. I powodzenia życzę.
właściwie wszystko zależy od serwera.
na niktórych książki nie są wymagane.
na tych, na których są, księgidla czarów do lvl 40 można kupić w sklepie, natomiast te z 2 klasy należy znaleść (chyba że są dostępne w sklepie, co też się zdarza na niektórych serwerach). mieksca poszukiwań takich ksiąg przychodzą mi do głowy 2 (główne): tereny pod Ivory Tower i Enchanted Valley. dochodzi też kilka książek, które można znaleść tylko w określonych, innych miejscach.
szukasz konkretnej książki lub itema? nie zadawaj zbędnych pytań na grze, tylko sprawdź na l2dc.onlinewelten.com
na niktórych książki nie są wymagane.
na tych, na których są, księgidla czarów do lvl 40 można kupić w sklepie, natomiast te z 2 klasy należy znaleść (chyba że są dostępne w sklepie, co też się zdarza na niektórych serwerach). mieksca poszukiwań takich ksiąg przychodzą mi do głowy 2 (główne): tereny pod Ivory Tower i Enchanted Valley. dochodzi też kilka książek, które można znaleść tylko w określonych, innych miejscach.
szukasz konkretnej książki lub itema? nie zadawaj zbędnych pytań na grze, tylko sprawdź na l2dc.onlinewelten.com
Użytkownik Devilus dnia Nov 24 2005, 08:07 PM napisał
no tak konkretnie mowiac to od 20, bo do 20 levelu wszyscy maja praktycznie identyczne czary...
[post="38492"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Chodzilo mi o to ze ponizej 5 lev nie dostajesz zadnych skilli (nieliczac tych z ktorym domyslnie rozpoczynasz gre)