Użytkownik Darnith dnia pon, 21 lip 2008 - 17:05 napisał
A ja nie mogę sobie nigdzie znaleźć fajnego avatara z "Mrocznym rycerzem", "Wojownikiem" itp. Może ktoś spróbuje dla mnie zrobić avek w takim stylu co ten, który teraz mam? :)Bo mój aktualny avatar ma jeszcze jakaś inna osoba a ja bardzo chciałbym jakiś niepowtarzalny A szukając w galerii niestety nie znalazłem żadnego avatara (oprócz aktualnego ) który byłby w moim stylu
Wypadałoby poprosić, może wtedy ktoś się skusi.
Swoją drogą, chciałeś niepowtarzalny, więc łap ten:
Wojownik jak ta lala. W dodatku odzwierciedla Twój styl.
Coś mi się wydaje, że ten jednak nie pasuje biggrin.gif
Nie potrafisz docenić uroku i prawdziwego przedstawiciela Mrocznych Otchłani.
No nic, zawsze są jeszcze Bramki numer 1, 2 i 3.
Tam, tam, tam... BRAMKA 1!
Chinski przedstawiciel Ciemnej Strony. Mroczny Wojownik. Dobry kucharz. W sam raz dla Ciebie.
Pam, pam, pam... BRAMKA 2!
Przybysz z innego świata. Świata pełnego mroku i ciemności. Ziemia drży na jego widok, a gdy ludzie słyszą "Darnith" ręce trząść się zaczynają, a w głowie jedna myśl - Śmierćććććććć.
Oraz.
Bzium, bzium, bziummm... BRAMKA 3!
Opancerzony Karaluch żywiący się krwią ludzi. TAAAAK! To dopiero Mrok! Niesamowita postać.
Jak widzisz, opcji nie brakuje. A z którą z mrocznych stron się zwiążesz zależy od Ciebie. Ja widzę podobieństwo w każdym z nich.
W końcu, jesteście tacy mroczni... Ty i te postacie. O nie. Nie zasnę dziś.
A ja bym poprosił o jakiegoś barbarzyńcę z toporem dwuręcznym ale takiego fajnego i...innego no i z moim nickiem (nie gustuje w zabawkach ani figurkach )
Ja bym poprosił o jakąś sygnaturę z seksowną elfką niemusi być na golasa byle by miała trochę ciała odsłoniętego niestety niepodam materiału z jakiego chcę bo jakby to ująć ? a tak na necie niema czegoś co by mnie zadowoliło a jakiś napis hmmm SEV loves Elf female
Hmmm. Niedawno zacząłem się bawić Photoshopem i pomyślałem, że trochę praktyki się przyda. To tutaj jest bardziej własną praktyką niż spełnianiem zamówienia, ale jeśli komuś akurat się spodoba to zapraszam do korzystania. Byłby także szalenie wdzięczny za wszelkie rady i konstruktywną krytykę, gdyż, jak mówiłem, dopiero zaczynam...
Nic nie szkodzi Wręcz przeciwnie, bardzo liczyłem, że ktoś zrobi mi w końcu sygnę, jeżeli chodzi o tą to mi się podoba, tylko ten napis troszkę nie pasuje, gdyby mógł być bardziej stonowany, tak żeby bardziej pasował do tła z budynkami
Edit: napis mógłby nawet nachodzić na tło
(Ale muszę przyznać, że jak na początek idzie Ci bardzo dobrze)