Wczoraj mi znajomy 1 odcinek Bleacha pokazał. Muszę przyznać, że z początku dziwne (jak każde anime), potem pewnie się rozkręca. Ale kilka scen rozwala. Dlatego fajna syga
Bleach to chyba moje ulubione Anime. Śledzę z zapałem od dłuższego czasu. Humor tam mnie czasami po prostu zabija. Tylko te wstawki z retrospekcjami czasem przynudzają, ale ogólnie 5+. Sygna fajna.
To co masz w sygnie Atis to bodajże Saren (nie przekręciłem) z Mass Effect prawda? Prezentuje się nieźle, ale nie mam jeszcze opinii wyrobionej o tym gostku (pogadamy po 17 lipca ech...)
Saren Arterius, żeby być dokładnym. Moim zdaniem, jeden z najciekawszych czarnych charakterów growego świata. No, i moja ulubiona postać z Mass Effect. Chcę cholernie wiedzieć kto będzie podkładał pod niego głos w polskiej wersji... No zżera mnie to od środka...
A kimże jest ten pan(pani?) i co robi poza dobieraniem szpanerskich póz?
Pozwolę sobie zapytać, jak duży może być obrazek w sygnaturze? Nie zwykłem wrzucać tam obrazków ale zamieściłem pewien tekst, który miał mieć specyficzną budowę i zamieściłem go ostatecznie jako grafikę, czy takie coś przejdzie, czy należy zmienić?
(No i czy jest skrajnie odpychający? : p)
Hmm muszę więc wykombinować ile pikseli szerokości jest możliwych do wykorzystania bez rozciągania layoutu.
Nie chciałem po prostu, żeby była zbyt wysoka, więc trochę przegiąłem z rozciąganiem jej na boki..
Racja, jeszcze trochę zmniejsz...
Że niby kto? Że Saren niby? On to facet. Raczej facet... chyba facet... A co robi? Musiałabym ci zaspoilować całą fabułę Mass Effect, a przyjemności z walenia karpia w monitor ci nie odbiorę XD...