[Neverwinter] Neverwinter - Nowy zwiastun przedstawiający Świątynię Helma

Na nowojorskim Comic-Conie ekipa Cryptic ujawniła nową misję w "Neverwinter", związaną ze Świątynią Helma. W tym miejscu leczone są ofiary magicznej plagi, która spędza sen z oczu mieszkańcom tytułowego miasta. Świątynia jednak została nawiedzona przez duchy i demony, a celem gracza staje się ich wyplenienie. Świątynię Helma i nieproszonych gości, których mamy się pozbyć, można podziwiać na poniższym zwiastunie.

Odpowiedz
Massive Multiplayer Mod do Dragon Age'a (zieeew). Naaastępny proszę!
Odpowiedz
Ta świątynia Helma koło Neverwinter ma przesrane. Najpierw afera z NwN1, teraz to.

I czy tylko ja mam przeczucie, że gra będzie przeciętna?
Odpowiedz
Dlaczego przeciętna??? Do puki nie pogramy to nie ma co komentować. DDO bazuje na podobnym pomyśle(w końcu to też dnd) a jest całkiem niezłe. Jedynym minusem to konieczność grania drużynowo. Samemu się niestety trochę nudzi. Walki zapowiadają się naprawdę fajnie(koniec z bezmyślnym staniem w miejscu i wciskaniem na przemian 1, 2, 3... itd.) O ile nie zwalą sprawy z mikropłatnościami(czyli chcesz coś osiągnąć to płać) to spokojnie mogą konkurować z innymi pozycjami na rynku. Oprócz GW2 bo ich raczej nie pobiją
Odpowiedz
P. S. Czy ja tam w zwiastunie słyszę "dead God Helm" ??? Ukatrupili boga strażników czy co?? o.O
Bo jakoś nie łapię się w tej nowej wersji Zapomnianych Krain.
Odpowiedz
← Nowości

[Neverwinter] Neverwinter - Nowy zwiastun przedstawiający Świątynię Helma - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...