Marszałek Wojny
Ilość postów: 1640
Klasa: Kosmiczny Marines
Z tego co widziałem, DLC Omega będzie opowiadać tę samą historię, co jeden z komiksów o ME. Gameplaya pewnie obejrzę na YT, bo jednak szkoda pieniędzy (idą święta, trzeba kupić karpia i w ogóle;p).
Wódz klanu
Ilość postów: 851
Klasa: Ork
Zatęskniłem za czasami, kiedy dodatek do gry oznaczał rozszerzenie jej o 50%, albo w zasadzie nową grę na tym samym silniku.
Google mówi 1600 pkt BioWare = 58 złotych.
Marszałek Wojny
Ilość postów: 1640
Klasa: Kosmiczny Marines
@Withord: Dlatego obejrzałem sobie playthrough na YT. I nie żałuję, bo dodatek mnie nie powalił. Nie wyglądał na wymagający, miał jakieś usterki, fabuła kiepska, a do tego - jak wspomniałeś - słono trzeba za niego zapłacić.
Uczeń Kasiarza
Ilość postów: 1257
Klasa: Złodziej
Wie ktoś może jak zacząć ten dodatek? Jestem prawie na samym początku gry. Aktualnie wykonuje misję dla Ari. Przekonałem 2 gangi do współpracy. I tak się zastanawiam kiedy będę mógł lecieć na Omege.
Adept drogi sztyletu
Ilość postów: 283
Klasa: Zabójca
Musisz chyba zwerbować wszystkie gangi i dopiero potem dostaniesz od niej maila na statku.
Uczeń Kasiarza
Dzięki. Już sobie poradziłem. Żeby nie zakładać nowego tematu. Wie ktoś może jak kodem zaliczyć zadanie? Bo DLC było tak krótkie że nie zdążyłem wykonać pobocznego zadania. A jak każdy prawdziwy gracz nie lubię niewykonanych zadań w dzienniku. A niestety powrócić na Omegę nie mogę.
Uczeń Kasiarza
Może i tak. Ale wolę użyć kodu niż żeby ta misja pałętała się w dzienniku.