Pytanko male, czy komus sie udalo odnalezc inne "bostwa" poza Viveckiem i Dagoth Urem? Niby jest tam napisane, ze utrzymuja ta bariere, ale gdzie? To tak z ciekawosci pytam.Pytam oczywiscie o ta dwojke co z Viveckiem tworza trojce :lol: Nie pamietam ich imion,sorki :oops:
Hmm, jaki jest Sotha Sil? Nigdy go nie widziałam i nie zobacze, bo mam kłopoty ze skryptem w dwemerowych ruinach - mianowicie nie moge zdetonować ładunku...
Sotha interesuje mnie najbardziej spośród całej trójki... A tylko z książek wiem jaki jest. Więc jaki jest naprawdę?
Hm?? Jednym słowem określając : Martwy :lol: Almalexia zabiła go nie dajac nam szansy na rozmowe, wredne babsko :evil: :wink: A tak na poważnie to jest raczej pół człowiekiem pół maszyną wszędzie sterczały mu kable, blee
Hmm, szkoda, bo wydawał mi się bardzo interesujący... Trudno. Rzeczywiście, jedynym oszalałym bóstwem z całej trójki jest tylko Almalexia... Wcześniej przez jakiś czas tak myślałam o Viveku. Ale czy oni tak naprawdę zabili? Mnie? Nerewara? Mimo iż czytałam księgi, rozmawiałam z bogami, przeszłam próby, zawsze to pozostanie dla mnie sprawą niejasną... Jeśli Almalexia posuwa się do zabicia Sotha Sila, jak to świadczy o tej prawdzie?A może ona sama już nie wie co nią jest? Gdyby nie jej Dłonie, dowiedziałabym się szybko XD
Hehe, dziwna jestem, nie? Chyba jedyna osoba, która lubi, a nawet chce znać spoilery
Raczej nie mogła się pogodzić z utratą mocy, a tym samym straty uwielbienia u swoich wiernych. Zwariowała biedula, bo miała za duże wyobrażenie o sobie. Trzeba wiecej pokory. Tak na marginesie to Trojca wcale nie była bogami, tylko ludzmi poiadającymi moce prawie równe boskim i od tej mocy im sie w głowach poprzewracało. :lol: Skąd ja to znam?? :?