Witam,
Chciałbym jeszcze rozszerzyć pojęcie "wersji beta". Bo w NWN bardzo jest o niej głośno, a co ona w tym środowisku "fachowców z długim stażem" oznacza? Oznacza moduł nienadający się do gry, pierwsze tchnienia włożone w pracę nad *dziełem*. Tak więc jest to informacja dla każdego - nie kpijcie z graczy, puszczając w obieg taki chłam, nazywając to wersją beta! Powiem ci szczerze, że to, co moje oczy ujrzały nie można nawet nazwać wersją alpha!
Czym jest wersja alpha? Jest to faza projektu, kiedy autorzy składają swoje dzieło; wyłapują te największe błędy.
Czym jest wersja beta? Kiedy autorzy są zgodni, że aplikacja nie ma większych wad, wtedy puszczają ją w obieg, by czujni gracze pomogli im doskonalić swój produkt tak, aby przed szerszym gronem nie było wstydu.
A ty co zrobiłeś? No właśnie jak wspomniał Rigafilm, ten moduł to nie powód do chwały, czyli zwyczajnie z użytkowników zakpiłeś.
Chyba się nie obrazisz, jak przytoczę tu kilka cytatów, w końcu sądząc po zachowaniu (udostępnieniu tego linka) nie masz się czego wstydzić, a wszystko stało się publiczne z twojej woli.
KONWERSACJE:
'223123123' - ,,jego tatuarz wskazuje żę był piratem''
'gabriel' - ,,1. Wiesz ile na ciebie czekałem ?
2. Nie ?
3. No pewnie z pół godzinki zajeło ci wydostanie sie z więzienia ...
4. No coś takiego ;/
5. No to coś ci powiem , robiłem tego moda sam , przez 2 miechy oczywiście z przerwami bo przecież mam własne życie god demath...
6. yhmmm
7. Niestety nie dokończyłem go to tylko beta wersja nie ma tu zadań a dialogów jest jak na lekarstwo ... no ale to dopiero początek bo może ty jako wspaniały gracz który odnalazł moją kryjówkę pomoże mi w ukończeniu modyfikacji ??
8. yyy niee wiem
9. Co nie wiesz , synek zaraz koniec imprezy i zdechniesz ! to pomożesz czy nie ?
10.a tak
a.1 no to super , pisz na blindplayer@o2.pl
a.2 okej napisze na bank !
a.3 aa i jak już taki pomocny jesteś to oblukaj wszystkie lokacje i może jakieś pomysły na udoskonalenie ci wpadną do głowy
10.b niee....
b.1 Nie a dlatego bo nie umiesz ?? czy nie chcesz ?
b.2.x Nie umiem
x.1 A to dobra nie zabije ciebie jak na razie idź pooglądaj moje koncept arty są w całym pokoju
b.3.y nie chce i huj
y.1 to zginiesz !''
OGÓLNE:
Najemnik, który rzekomo ma złamaną nogę (w rzeczywistości nie potrafiłeś przejrzeć tematów, które są na forum, nawet o towarzyszach się wypowiadałem, to jest chyba moja 11. wiadomość, więc trudności mieć nie będziesz. A mówię tu o zdarzeniach najemnika), nie chodzi za nami, ale kiedy przejdziemy na inny obszar pojawia się tam z nami. Cóż to za magia, i jak to wytłumaczysz? Albo to, że ciągle powtarza kwestię naboru, nawet jeśli aktualnie go najęliśmy?
Dowiedziałem się z jednej z notatek, że "kotłownia". Bardzo tajemnicze znalezisko.
Każdy ze strażników to psychopata, i znajdujemy go nad zwłokami więźnia, nie wiem po co w ogóle takie więzienie utrzymywać, nie lepiej jedną, wielką klatkę na skazańców?
Czemu każdy się wyraża wulgarnie i postępuje tak samo? Czy to postać gracza ma być 'jedynym sprawiedliwym'?
Pozdrawiam.
P.S. W tytule twojego modułu są dwa błędy. Po pierwsze jego angielski odpowiednik wskazuje nam, że ostatnich wysp może być kilka. Drugi błąd jest taki, że wersja beta to wersja beta, a wersja 0.1 to wersja 0.1. Nie może być bety 0.1, bo czym to nazwiesz? Alfą bety? Podziwiam twoją kreatywność, ale niestety to tak nie działa.