Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Mroczne Bractwo", znajdującym się w dziale "The Elder Scrolls V: Skyrim". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[The Elder Scrolls V: Skyrim] Mroczne Bractwo
Spoko poradnik, ale ja bym dodał jeszcze parę rzeczy:
1. Przed przyłączeniem się do Mrocznego Bractwa możemy pomóc Cyceronowi (jest on gdzieś niedaleko Białej Grani) naprawić koło u wozu, aby mógł przenieść Matkę.
2. Cienisty jest najlepszy z jednego powodu - ma taką regenerację hp, że nie można go zabić w walce - może też ten fakt służyć do nabijania skilli.
PS MB to dla mnie najlepsza gildia w Skyrimie
1. Przed przyłączeniem się do Mrocznego Bractwa możemy pomóc Cyceronowi (jest on gdzieś niedaleko Białej Grani) naprawić koło u wozu, aby mógł przenieść Matkę.
2. Cienisty jest najlepszy z jednego powodu - ma taką regenerację hp, że nie można go zabić w walce - może też ten fakt służyć do nabijania skilli.
PS MB to dla mnie najlepsza gildia w Skyrimie
Mam pytanie wykonałem już misje i zakupiłem wszystkie ulepszenia do sanktuarium ale chciałbym wiedzieć czy da się i jak zwiększyć ilość osób w sanktuarium(bez modów) bo tak to jest tylko Nazir, Babette i jeden wtajemniczony. Chciałbym więcej osób(nawet nie z questami tylko tak dla wyglądu).
Czy da się to jakoś zrobić?
Czy da się to jakoś zrobić?