Ilość postów: 232
Przygody Merlina to dobry, sympatyczny serial fantasy. Co prawda mało wógle jest seriali tego typu, ale ten fakt nic mu nie umniejsza. Ale porównywanie go do GoTa to po prostu błąd.
Te tytuły łączy właśnie tylko słowo fantasy, przecież po za tym nie mają ze sobą nic wspólnego. Trochę jak porównywanie Morrowinda go Gothica(co było swego czasu bardzo popularne). Niby cRPG ale elementów wspólnych za grosz.
Ale chyba se obejrze, przestałem oglądać na jakimś 7-9 odcinka, albo seria się skończyła. W sumie nie pamiętam, po za tym ze dwa czy trzy przegapiłem z jakiś tam przyczyn. Ech ten Polsat ma siły emitować "Pierwszą Miłość" cały rok a PM były raptem dwa razy. Przy czyn ten drugi raz w godzinach chyba od 7-9 w tygodniu więc..
Młody wiedźmin
Ilość postów: 65
Klasa: Wiedźmin
To co teraz leci to powtórki ale i tak fajne i nie mogę doczekać się kolejnej serii. Ogólnie zgodzę się z mymi przedmówcami ze jest miły dla oka. Jak uważacie co będzie w kolejnej serii?
Czempion Chwały
Ilość postów: 246
Klasa: Rycerz
Mi również się podoba szczególnie odcinek z walką ze szkieletami. Co do stroi to myślę, że tak jak mówił kolega wyżej nie bardzo jest, żeby chodzić w tym samym w każdym odcinku ale wszystko inne jest ok.
Tak ale z drugiej strony w średniowiecznej europy nie każdy miał szafę pełną ubrań na każdy dzień tygodnia więc? Szczerze, to nawet tego nie zauważyłem.
Gość_amanda*
Hej na youtube jest filmik We Want More Merlin jesli zdobedzie 3 miliony wyswietlen to zrobia 6 sezon przygod merlina