Jesteś Bogiem
Film bardzo dobry, ale żałuję, że widziałem go w kinie (powróciłem do niego po półrocznej przerwie). Ludzie to bestyje.
A co do filmu, to bardzo dobry, jak już wspomniałem. Przypomniał moje kochane lata 90'. Ponadto był bardzo emocjonalny, chociaż nieco odbiór zepsuły mi zbyt liczne humorystyczne wątki. Możliwe że było to spowodowane atmosferą kina..... ehhh, nigdy więcej nie pójdę do plexu.
A co do filmu, to bardzo dobry, jak już wspomniałem. Przypomniał moje kochane lata 90'. Ponadto był bardzo emocjonalny, chociaż nieco odbiór zepsuły mi zbyt liczne humorystyczne wątki. Możliwe że było to spowodowane atmosferą kina..... ehhh, nigdy więcej nie pójdę do plexu.
Bardzo dobry film, strasznie mi się podobał, aczkolwiek zobaczyłem coś innego niż się spodziewałem. Myślałem, że będzie to bardziej film o PFK, a nie o Magiku od czasu odejścia z Kalibra. Niemniej jednak i tak był to kawał porządnego kina. Chłopaki przygotowali się do swoich ról niezwykle starannie i szacun im za to, bo spory ciężar mieli do udźwignięcia. Poza tym usłyszeć ulubione kawałki na dobrym nagłośnieniu - bomba