Nie mam pomysłu więc pytanie w maksymalnym stopniu głupie, przeczytane na jakimś forum - dlaczego włosy łonowe są kręcone?
Zadajemy pytanie osobie niżej.
Bo są ściśnięte przez majtki.
Dlaczego Trzeci Kur ma oskubany avatar?
Dlaczego Trzeci Kur ma oskubany avatar?
Abyś miał jako takie pojęcie o budowie materii, lepiej pamiętał że coś takiego jak zasady czy jony istnieje, rozumiał istotę kwasowości.. ale po co to wszystko, nie wiem. Kiedyś może się przyda. Poderwij jakąś laskę na wiedzę. A w ogóle to uczyć się, a nie szukać wymówek!
Dlaczego nie słucham własnych rad i się nie uczę, to znaczy: czy istnieje lepsze wyjaśnienie niż lenistwo łączone z głupotą?
Dlaczego nie słucham własnych rad i się nie uczę, to znaczy: czy istnieje lepsze wyjaśnienie niż lenistwo łączone z głupotą?
Wszyscy liczyliśmy na to , że wyrośnie z niego piękna petunia.
Dlaczego Król Cieni z Nwn 2 nosi brzydką maskę i niezbyt gustowną przepaskę biodrową, hę?
[Dodano po 3 miesiącach]
Albo inaczej... Który z poniższych zawodników wygrałby walkę?
Dlaczego Król Cieni z Nwn 2 nosi brzydką maskę i niezbyt gustowną przepaskę biodrową, hę?
[Dodano po 3 miesiącach]
Albo inaczej... Który z poniższych zawodników wygrałby walkę?
No, ja tam osobiście nic nie słyszę.
"Borsuk frunie nad elektrownią" - to zdanie zostało zaszyfrowane szyfrem negacyjnym. Jak byś je rozszyfrował(a)? (jak brzmi odwrotność?)
Że też zadaję takie pytania... Ale ja jestem zakręcony... jak termos.
@down: polecam obejrzeć serial "Miodowe Lata" (w tym przypadku konkretnie odcinek "Tajny szyfr")
"Borsuk frunie nad elektrownią" - to zdanie zostało zaszyfrowane szyfrem negacyjnym. Jak byś je rozszyfrował(a)? (jak brzmi odwrotność?)
Że też zadaję takie pytania... Ale ja jestem zakręcony... jak termos.
@down: polecam obejrzeć serial "Miodowe Lata" (w tym przypadku konkretnie odcinek "Tajny szyfr")
Mógł. Przez Spielberga.
Jak leczyć chandrę inaczej niż przez alkohol i grę na dudach?
Jak leczyć chandrę inaczej niż przez alkohol i grę na dudach?