Oj, filozofowie łamią sobie nad tym głowę już o tysięcy lat. Ja zakładam, że drzewo upadając żadnego dźwięku nie wyda, jeśli w pobliżu nie będzie żadnej publiczności - bo po co?
Z Izabelą z Mar. Ich jedynym dzieckiem była Marjorie. Drugą żoną Bruce'a była Elżbieta de Burgh, z nią zaś miał dwóch synów i tyle samo córek - Jana, Dawida oraz Matyldę i Małgorzatę.
[Dodano po 2 dniach]
Pytanie bardzo bardzo bieżące: czy Fearun ma jeszcze szansę "rozkwitnąć"?
Czy można zamknąć ten temat i pozbawić tym samym takich spamerów jak ja, możliwości nabijania nowych postów w sposób jak najbardziej bezproduktywny i bezcelowy ?
Można. Trzeba tylko zwrócić się z taką sprawą do Wielkich Przedwiecznych. Moim zdaniem trzy gry (Zgadnij co to za cytat/film/gra) zupełnie tutaj wystarczały jako postonajbijacze i myślałem czy trzeba coś z tym robić. Z drugiej strony aktywność w tych topikach też jest dość skokowa, więęęc.
Czy moje pytanie z poprzedniego postu nie było dobrym pytaniem dla tej gry?
Krix jak najbardziej. W takich sprawach każdy gracz albo częściowy obserwator powinien się wypowiedzieć w dyskusji na temat gry w której bierze udział. Nieważne czy czynny czy nie
Czy chciałbyś /chciałabyś aby na forum Game Exe znów odbyły się wybory na najfajniejszego użyszkodnika ? (wybacz enether ,ale polubiłem te słowo )
Z tego samego powodu dla którego twoja odpowiedź na moje pytanie była tak rozbudowana i kreatywna. Nie była? To w takim pytanie jest źle postawione a Favar to facet
Runda II!!! Zwycięzca poprzedniego starcia w tej rundzie zmierzy się z... Panią Bólu!