No dobra. Zobaczyłem w dziale czary dla IWD1 czar Wyłom, ale nigdy się z nim nie spotkałem. Jeśli on istnieje to gdzie go można dostać?
[IWD1] Wyłom
Dobrze, że to zauważyłeś. Ten artykuł to jedna wielka pomyłka - to dokładna kopia artykułu czary maga z działu Baldur's Gate II (na dodatek artykuł jest niepełny, zawiera czary tylko do szóstego poziomu, a przecież w BG2 czary są aż do dziewiątego). Podejrzane, bo w obu miejscach nie ma wpisanego autora. Jeśli (nie daj Boże) było by to skopiowane żywcem z jakiegoś innego miejsca, to wstyd wielki (bo ten mały, albo średni już jest, że nikt nie zauważył zdublowania).
Tyle że nie wiem, gdzie o tym donieść, by ktoś się tym zajął. Bo raczej komentarz pod artykułem nic nie da...
Tyle że nie wiem, gdzie o tym donieść, by ktoś się tym zajął. Bo raczej komentarz pod artykułem nic nie da...
Spamowanie nic nie da, bo chwilowo wszyscy są zajęci innymi sprawami, ale mam świetny pomysł! Działem Icewinda zajmuję się w wolnym czasie, ale niektóre artykuły są naprawdę potężne do przeroibnia.
Użytkownik Qwan dnia sobota, 25 lutego 2012, 10:19 napisał
Ati z tym spamowaniem to był żart.(od razu widać, że jest jedynaczką bierze wszystko do siebie) A czy przez rekrutację mam rozumieć, że mam zrobić o tym artykuł? (to śmieszne)
Po prostu na bieżąco są ważniejsze teksty i artykuły do napisania, niż tekst sprzed ponad 7 lat. A ilość osób, która pracuje nad portalem ograniczona. Ot co.