Świetnie sam to zrobię skoro nikt nie chce. Już zacząłem prace.
Wyłom - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Użytkownik Qwan dnia sobota, 25 lutego 2012, 10:19 napisał
Ati z tym spamowaniem to był żart.(od razu widać, że jest jedynaczką bierze wszystko do siebie) A czy przez rekrutację mam rozumieć, że mam zrobić o tym artykuł? (to śmieszne)
Po prostu na bieżąco są ważniejsze teksty i artykuły do napisania, niż tekst sprzed ponad 7 lat. A ilość osób, która pracuje nad portalem ograniczona. Ot co.
Hmm, napisać parę artykułów niegłupia rzecz... Tylko że czasu mi ostatnio bardzo brakuje. Ale w wakacje, czy w innej nieco wolniejszej chwili zgłoszę się gdzie trzeba.
Ati z tym spamowaniem to był żart.(od razu widać, że jest jedynaczką bierze wszystko do siebie) A czy przez rekrutację mam rozumieć, że mam zrobić o tym artykuł? (to śmieszne)
Spamowanie nic nie da, bo chwilowo wszyscy są zajęci innymi sprawami, ale mam świetny pomysł! Działem Icewinda zajmuję się w wolnym czasie, ale niektóre artykuły są naprawdę potężne do przeroibnia.
Raczej nie to jest największym problemem, ale zapewne masz rację.
Zakładam, że arty o Icewind Dale, były jeszcze robione przez rozłamem na portalu w 2005 roku, dlatego nie mają przypisanego twórcy.
Ja pospamuje do Tokara i Mediva, a ty do reszty.
Dobrze, że to zauważyłeś. Ten artykuł to jedna wielka pomyłka - to dokładna kopia artykułu czary maga z działu Baldur's Gate II (na dodatek artykuł jest niepełny, zawiera czary tylko do szóstego poziomu, a przecież w BG2 czary są aż do dziewiątego). Podejrzane, bo w obu miejscach nie ma wpisanego autora. Jeśli (nie daj Boże) było by to skopiowane żywcem z jakiegoś innego miejsca, to wstyd wielki (bo ten mały, albo średni już jest, że nikt nie zauważył zdublowania).
Tyle że nie wiem, gdzie o tym donieść, by ktoś się tym zajął. Bo raczej komentarz pod artykułem nic nie da...
Tyle że nie wiem, gdzie o tym donieść, by ktoś się tym zajął. Bo raczej komentarz pod artykułem nic nie da...
No dobra. Zobaczyłem w dziale czary dla IWD1 czar Wyłom, ale nigdy się z nim nie spotkałem. Jeśli on istnieje to gdzie go można dostać?