Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Małżeństwa", znajdującym się w dziale "The Elder Scrolls V: Skyrim". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!
[The Elder Scrolls V: Skyrim] Małżeństwa
Gość_psawicki156*
Wzialem Slub z Jenassa - mroczny elf z bialej grani tj. "pijany łowca". Zaraz po slubie udala sie do swojego domu gdyz swojego nie kupilem jeszcze..niestety udala sie do swego domu nie mowiac gdzie on jest / badz nie doczytalem uwaznie..
Prosze o pomoc gdzie ona sie teraz znajduje bo napewno w pijanym lowcy jej juz nie ma..tam na poczatku ja wynajalem jako towarzysza..
Prosze o pomoc gdzie ona sie teraz znajduje bo napewno w pijanym lowcy jej juz nie ma..tam na poczatku ja wynajalem jako towarzysza..
Gość_*
wiem juz..jak od razu udalem sie do pijanego lowcy jej tam nie bylo jeszcze ..po ponownym urucheomieniu gry przypadkiem w trakcie misji trafilem do bialej grani i zajrzalem do pijanego lowcy i czekala na mnie..po rozmowie z nia okazuje sie ze to jest jej dom - czyli krzeslo i stolik.
Teraz trzeba kabinowac jak kupic dom
Teraz trzeba kabinowac jak kupic dom
Gość_Khajiitka ;P*
Mam amulet Mary i wzięłam go od takiej kapłanki za questy, a Marmal (czy Maramal) zniknął, czekałam cały dzień i nawet się nie pojawił w świątyni, patrzyłam wszędzie w tym budynku
A co gorsza, nie rozumiem czemu nie ma mężów Khajiitów, bo akurat mam taką rasę, no totalna beznadzieja! ;(
I jeśli można, chcę zadać pytanie : myślałam o zignorowaniu ras i ożenić się z Farkasem, a ponieważ go nie było, to chciałam z Vilkasem i nie mam tej opcji.
Pytanie wychodzi takie, czy rasa zależy od małżeństwa? Proszę o pomoc :<.
Jeśli nie będzie takiej możliwości, to cóż, trzeba wyciągnąć Wuutharda z kąta i ruszać z domu na kolejne potwory i questy...
( PS: Wiem, że strasznie duży komentarz, ale nie chce mi się zakładać konta i pisanie tutaj bez zakładania jest wygodne.)
A co gorsza, nie rozumiem czemu nie ma mężów Khajiitów, bo akurat mam taką rasę, no totalna beznadzieja! ;(
I jeśli można, chcę zadać pytanie : myślałam o zignorowaniu ras i ożenić się z Farkasem, a ponieważ go nie było, to chciałam z Vilkasem i nie mam tej opcji.
Pytanie wychodzi takie, czy rasa zależy od małżeństwa? Proszę o pomoc :<.
Jeśli nie będzie takiej możliwości, to cóż, trzeba wyciągnąć Wuutharda z kąta i ruszać z domu na kolejne potwory i questy...
( PS: Wiem, że strasznie duży komentarz, ale nie chce mi się zakładać konta i pisanie tutaj bez zakładania jest wygodne.)
Cytując z wiki Elder Scrolls:
Cytat
After completing the quest, the option to marry might not become available. (Console) There are several ways around this, the most common fix is to simply take off the Amulet of Mara and and wait 24 hours. Put the amulet back on and talk to her again and the option should come up. Also don't forget you MUST invest in her company AND do the sidequest, then she will give you the option.