Ostatnio byłem na pewnym wykładzie z rynków kapitałowych... szok, że tam dotarłem w ogóle... i skorzystano tam z całkiem fajnego programu do tworzenia prezentacji. Nie wiem jak się on zwie, ale tworzy całkiem fajne efekty, jak wywołanie efektu 'zagłębiania' się w każdy kolejny slajd lub tworzenie wielkiej mapy slajdów w pewnej odległości i przenoszenia się do poszczególnych slajdów po okręgu. Lepiej to wygląda niż obrazują moje nieporadne opis. Jakby ktoś wiedział, co to za program, byłbym wdzięczny za podanie nazwy.
A tak w ogóle, to owy wykład zwrócił moją uwagę, że istnieją inne programy do tworzenia prezentacji multimedialnych poza typowym PP. Chciałem się zapytać, czy korzystacie z jakichś i polecanie?
Z moich krótkich poszukiwań zastanawiałem się nad SmartDraw i Adobe Presenter. Ktoś z nich korzystał?
Zależy mi na programie, który będzie efektowny, oferował bogaty wachlarz przejść, grafik itp. Może być w polskiej, niemieckiej i angielskiej wersji językowej, nie ma to większego znaczenia.
A więc?
A tak w ogóle, to owy wykład zwrócił moją uwagę, że istnieją inne programy do tworzenia prezentacji multimedialnych poza typowym PP. Chciałem się zapytać, czy korzystacie z jakichś i polecanie?
Z moich krótkich poszukiwań zastanawiałem się nad SmartDraw i Adobe Presenter. Ktoś z nich korzystał?
Zależy mi na programie, który będzie efektowny, oferował bogaty wachlarz przejść, grafik itp. Może być w polskiej, niemieckiej i angielskiej wersji językowej, nie ma to większego znaczenia.
A więc?