Jeżeli wchodząc na forum wcisnąłeś guzik "Wyświetl nową zawartość" i wyskoczyły Ci sesje Vena i innych, które przypadkiem przejrzałeś, to temat dla Ciebie.
Prowadząc kolejną już sesję forumową stwierdziłem, że można Was - tych, którzy dotąd średnio lub wcale interesowali się naszymi PBFami - zainteresować nimi w ten oto sposób.
Jeśli któryś z wątków któregokolwiek z graczy zainteresował Cię, jeżeli przeczytałeś akurat ten post, w którym gracz zmaga się z wyzwaniem logicznym, taktycznym lub dowolnym innym, jeżeli cokolwiek z prowadzonej przeze mnie lub graczy narracji zainteresowało Cię i masz własne sugestie, przemyślenia albo chociaż ironiczne komentarze - zapodaj je tutaj.
Najciekawsze, najbardziej oryginalne, pomysłowe i kreatywne spostrzeżenia i propozycje mogę nawet wprowadzić do rozgrywki danego gracza - może to zachęci Cię do wzięcia udziału w najbliższej sesji. Jeśli nie, potraktuj to po prostu jako nasz własny, GExowy serial telewizyjny: możesz go śledzić, kiedy tylko chcesz i przełączyć w dowolnym momencie.
Proszę graczy, żeby pod żadnym pozorem NIE CZYTALI TEGO TEMATU!
A obserwatorów, czyli nie-graczy, żeby wszelkie myśli spisywali tu, a nie w tematach graczy
Z góry dzięki i radioaktywne pozdrowienia.