Chciałam podzielić się z Wami luźnymi spostrzeżeniami na temat gildii występujących w "Skyrim" i przy okazji poznać Wasze zdanie na ich temat. Dlaczego ta, a nie inna, przypadła Wam do gustu? Za co je cenicie? Która ma ciekawe zadania, a którą lepiej omijać z daleka? Gdzie najwięcej można zarobić?
Do tej pory udało mi się wstąpić do jednej organizacji, ale przymierzam się już do dwóch innych. Jestem Towarzyszką w gildii wojowników (jakoś inaczej zwą się oni, ale nie pamiętam już jak..). Zadania nie są nazbyt oryginalne, ale niezła rzecz się dzieje, kiedy pogłębia się relacje i wstępuje do bardziej ścisłego kręgu. Pewnie dla większości będzie to wielki plus
Do jakich więc organizacji udało Wam się przyłączyć?
Do tej pory udało mi się wstąpić do jednej organizacji, ale przymierzam się już do dwóch innych. Jestem Towarzyszką w gildii wojowników (jakoś inaczej zwą się oni, ale nie pamiętam już jak..). Zadania nie są nazbyt oryginalne, ale niezła rzecz się dzieje, kiedy pogłębia się relacje i wstępuje do bardziej ścisłego kręgu. Pewnie dla większości będzie to wielki plus
SPOILER
ale ja nie planowałam kompletnie w swojej wizji nałożyć coś takiego na moją dzielną Nadję (tak zwie się moja "narodzona ze smoka"). No cóż, będę dążyć by zmienić ten stan rzeczy, ale nie powiem - to całkiem ciekawy element, we wcześniejszych wersjach TES bycie w organizacji nie wiązało się z taką "niespodzianką".być wilkołakiem
Do jakich więc organizacji udało Wam się przyłączyć?