Jestem już pełnoprawnym członkiem gildii wojowników, złodziei oraz mrocznego bractwa. Zdaje się że wymęczyłem również wszystkie misje bardów, misje od nich już się skończyły, lecz nie widać żadnych wyraźnych profitów, w pozostałych bractwach, te profity były znaczne, tutaj dostałem jakieś instrumenty których przeznaczenie jest dla mnie zagadką (nie mogę ich użyć).
Zdecydowanie najlepsze misje są u złodziei i mrocznego bractwa, a i profity są znaczne (zwłaszcza u złodziei - jeśli grasz postacią złodziej/zabójca).
Wg. mnie (cichego zabójcę i złodzieja, który 41 lvl nabił samą kradzieżą
![](/view/images/emoticons/default/teehee.gif)
) najciekawsze misje ma mroczne bractwo, tak jak i najciekawsze i bardzo charakterystyczne postacie, natomiast profity są u nich trochę słabsze niż u złodziei - choć i tu zależy wszystko od tego jaką postać się kreuje. Grając zabójcą złodziejem dobrze się bawiłem podczas tych zadań, ale nie sądzę by wojownik bawił się równie dobrze, myślę że grając wojem/magiem sporo się traci, nie sądzę by poważni i stateczni magowie (których gildię sobie odpuściłem) byli w stanie przebić atrakcyjnością konkurencję.
Gromowładni i Legion Cesarski, został również zignorowany, mam już duży lvl, zabijanie przeciwników na Expert nie sprawia większych problemów (a jak sądzę do tego będą sprowadzać się te misje), czas zmierzyć się z największym wrogiem i zacząć nową przygodę na wyższym lvlu.