Co o sobie wiemy.
Powyższy użyszkodnik twierdzi że jest wewnętrznie kucem. Dziwne chłopak w jego wieku i kucyki pony? O.O
Dodatkowo uważa się za ucznia Revena Captaina
@Wartin mój avek cie denerwuje? Why? :<
Dodatkowo uważa się za ucznia Revena Captaina
@Wartin mój avek cie denerwuje? Why? :<
Powyższy użytkownik należy do grona userów ,który nie ma spamu w komentarzach do profilu
Delikatnie zasugerował na shoutboxie, po czym się tego wyparł, iż Kapitan Raven jest alkoholikiem.
Usiłuje mnie powstrzymać przed przywróceniem utraconej świadomości Kpt. Ravena, bo boi się, że jeśli odniosę sukces, to może oznaczać koniec egzystencji Czarnego Kruka. Myślę, że jako schizofreniczny byt powstały na skutek zaburzeń związanych z nadmierną liczbą multikont Rave'a, osiągnąłęś na tyle dużą świadomość, że będziesz mógł niezależnie istnieć w nad-przestrzeni, nawet po uwolnieniu "właściwej" osobowości Kapitana.
Ranger Krzyś dość niechlubnie wyraził się o projektach koszulek pewnego usera , ale napisał prawdę. Mi też zbytnio się nie podobały. Dodatkowo najprawdopodobniej ten łowca pragnie przywłaszczyć sobie tytuł "Króla spamerów"
Uważa, że avki z pięknymi kobietami są wkurzające. Ale nie dziwcie się mu,, też bym taki był, gdyby mój "figgin" sznuł się z jakimś podejrzanym gaskinem.