No więc ja zacznę ;P
1. Moim ulubionym RPGiem jest Wiedzmin.
2. W realu jestem bardzo nieśmiały.
3. Jestem zawsze spokojny i opanowany (nie wybucham gniewem, ani nie daję się ponieść emocjom).
4. Nigdy nie wypaliłem ani jednego papierosa.
5. Jestem mistrzem w ściąganiu na sprawdzianach w szkole (zdziwilibyście się )
6. Ale to jedna z nielicznych rzeczy w szkole, które mi wychodzą.
7. Jestem świetnym Mistrzem Gry (sprawdziłem się wyśmienicie kiedy prowadziłem sesję RPG na pewnym forum. Prawdopodobnie najlepszą jaka kiedykolwiek się tam pojawiła )
8. Moim ulubiony portalem o fantastyce jest GameExe.
9. Niektórzy twierdzą, że mam humor jak Strasburger, ale to nie prawda!
10. Jeszcze nigdy nie miałem dziewczyny
11. Moje ulubione klasy postaci w fantastyce to wojownik (rycerz) i mag. Ale nigdy nie mogę się zdecydować które wybrać, więc wybiera na przemiennie lub też jestem dwuklasowcem; mago-wojownikiem.
12. Moje ulubione gatunki filmów to thrillery, i filmy fantasy (typu Władca Pierścieni itp).
13. A ulubione gatunki gier to RPG i strategie (takie w klimatach fantasy, średniowieczne lub też z czasów Napoleońskich).
14. Jeśli chodzi o rodzeństwo to mam jedynie siostrę. Kuzynów ani kuzynek czy też braci ciotecznych żadnych nie mam (a w każdym razie nic mi o nich nie wiadomo).
15. Jeśli miałbym wybrać sobie jakieś zwierzę które miałbym trzymać jako zwierzątko domowe wybrałbym prawdopodobnie orła albo jastrzębia (tresowanego) ;P
16. Z przeglądarek preferuję tylko Mozillę. Opera jakoś niespecjalnie, a Explorer jest kompletnie do d...
17. Jestem indywidualistą. Praca w grupie kompletnie mi nie wychodzi, za to w pojedynkę mogę osiągnąć lub stworzyć bardzo wiele
18. Temat na który najbardziej nie lubię rozmawiać to szkoła i wszystko co z nią związane.
19. Moje ulubione gry to między innymi: Wiedzmin, cała seria The Elder Scrolls, Mount i Blade, Two Worlds (obie części), Planescape Torment, Black i White 2, cała seria HoM&M, Disciples 3; Wskrzeszenie, Call of Juarez; Więzy Krwi.
20. SirCaptain jest nickiem którego używam niemal wszędzie, tak więc jeśli zobaczycie gdzieś ten nick, to na 90% ja (lub ewentualnie, ktoś kto się pode mnie podszywa) ;P