Jaki smak soku lubisz?
Czy sądzisz że pasywacja to dobre czy złe zjawisko?
Rano czy wieczór?
Brunetki, blondynki?
Jaki masz kolor oczu?
Co chciałbyś w swoim życiu zmienić i dlaczego?
Uprawiasz jakieś sporty?
Czy układasz puzzle? A jeśli tak to ilu elementowe?
Jakie kino lubisz?
Z jaką gwiazdą poszedłbyś do łóżka i dlaczego?
Ulubiony trunek?
Kształcić: siebie czy innych?
Dlaczego napisałeś w temacie poświęconym mojej osobie?
Dlaczego spytałeś o związek?
Ile potrafisz najwięcej zjeść?
Z jakim zwierzęciem byś się porównał?
Gdybyś miał wybrać jedno miejsce na ziemii do którego nigdy w życiu nie chciałbyś się wybrać, jakie by to było i dlaczego?
Czy sądzisz że pasywacja to dobre czy złe zjawisko?
Myślę, że pasywacja to dobre zjawisko.
Rano czy wieczór?
Trudne pytanie
Lubię i poranki i wieczory.Nie ważna jest dla mnie pora dnia.Ważną dla mnie rzeczą jest jak ja tę porę spędze
Cytat
Brunetki, blondynki?
Nieważny jest dla mnie kolor włosów.Lubię i brunetki i blondynki oraz rude i ciemne
Cytat
Jaki masz kolor oczu?
Brązowy
Cytat
Co chciałbyś w swoim życiu zmienić i dlaczego?
Chciałbym móc cofnąć nieco czas abym mógł naprawić pewien osobisty błąd.Niestety to już jest osobista sprawa.
Cytat
Uprawiasz jakieś sporty?
Od czasu do czasu pogram w badmintona albo w siatkówkę.
Cytat
Czy układasz puzzle? A jeśli tak to ilu elementowe?
Nie bardzo lubię układać puzzli, ale jak mnie najdzie czasami ochota to ułożę jakąś wieloelementową układankę
Cytat
Jakie kino lubisz?
Lubię kino akcji a także fantastykę oraz komedie,filmy romantyczne,dramaty i thrillery
Cytat
Z jaką gwiazdą poszedłbyś do łóżka i dlaczego?
To dosyć osobiste pytanie, ale niech będzie.Najchętniej poszedłbym z Emmą Watson ponieważ wydaje mi się sympatyczną dziewczyną.
Cytat
Ulubiony trunek?
Kieliszek dobrej wódki albo kilka oraz piwo Redds o smaku cytrynowym.
Zazwyczaj jestem osobą rzadko pijącą tzn spożywam alkohol tylko przy okazji rodzinnych.
Cytat
Kształcić: siebie czy innych?
Kształcić siebie przede wszystkim.Za mało jeszcze umiem abym mógł przekazać wiedzę innym.
Cytat
Dlaczego napisałeś w temacie poświęconym mojej osobie?
Lubię poznawać nowe osoby i postanowiłem się Ciebie o coś zapytać.
Cytat
Dlaczego spytałeś o związek?
Byłem po prostu ciekawy.
Cytat
Ile potrafisz najwięcej zjeść?
To zależy od mojego apetytu.Powiedziałbym, że dużo, ale też nie za dużo
Cytat
Z jakim zwierzęciem byś się porównał?
Byłby to na pewno kot.Tak jak on jestem typem samotnika i dobrze się z tym czuję.Po za tym jestem typem osoby niezależnej i stępującą po własnej ścieżce.Nikt mnie raczej nie ogranicza.
Cytat
Gdybyś miał wybrać jedno miejsce na ziemii do którego nigdy w życiu nie chciałbyś się wybrać, jakie by to było i dlaczego?
Na pewno nie byłby to kraj ogarnięty wojną,ponieważ lubię bezpieczne miejsca.
Nie czuję się uzależniony od internetu.Ba nawet potrafię bez niego wytrzymać.Lubie przeglądać GeXe, ponieważ dzięki niemu poznałem ludzi o podobnych zainteresowaniach co moje.
Moim wymarzonym smokiem powinna być smoczyca.Nazwałbym ją Anathre. Kolor łusek to tęcza i Anathre powinna być dużym smokiem.Nie chciałbym aby ona miała paskudny charakter, bo kto by wytrzymał z wredną sztuką
A ja mam inne pytanie: dlaczego zawsze masz w avatarach kobiety, zawsze grasz kobiecymi postaciami w sesjach i twój ,,wymarzony smok'' tez miałby być płci żeńskiej?
O żesz ty wredoto.
1Hmmm więc tak w awatarach mam zazwyczaj kobiety, bo lubię na nie popatrzeć szczególnie na elfki a tak poza tym to jest moja sprawa
2.Zawsze i nie zawsze grywam kobiecymi postaciami tak bym to ujął.To nie ma nic wspólnego ze mną.Mam taki kaprys i tyle.Nie widzę w tym nic złego.(przynajmniej ja )
3.Ze smokiem taki mi się spodobało bo to zazwyczaj smoczyce mają dobre charaktery np.Saphira z Eragona, Aldanon z BG2, Gorgotha z NWN