Mnie coś chyba trafi. Dostałem questa od alchemika, żeby mu dostarczyć orkowe ziele, krucze ziele i czarne ziele. No i mam problem. Nie wiem gdzie jest czarne ziele. Prosze o pomoc. (A o co innego mógłbym prosić?) PS. Wiem, że potem dostane od niego następnego questa z nasionami czerwonego czegośtam i wysokiego czegośtam. Czy ktoś mógłby mi powiedzieć gdzie to jest?
[GI] (MT) Zioła
Któraś z tych roślin jest w orkowym mieście.
A jedno z nasion na kamieniu, trochę przed obozem sekty.
A jedno z nasion na kamieniu, trochę przed obozem sekty.
No dobra mam czarne ziele (w jaskini z jajem smoka) było ciężko, ale się udało (level 10). Redhorn przed obozem sekty już zebrałem, koło draxa i radforda też (to samo nasiono). A wracając do miasta orków.... No dobra można mnie uważać za wariata, ale aż takim samobójcą nie jestem. NIE PÓJDE DO MIASTA ORKÓW Z 19 LEVELEM!PS. Kolejny problem gdzie jest DragotPPS. Czy wie ktoś gdzie są orkowe ziela?
Wklep strażnikowi w sekcie (tym na trapie), masz broń 71
Wklep Lee w NO, masz broń 105
enjoy
Dragot to ''chyba'' był na drodze do krypty z NO, bądź w jaskini koło samej krypty. Tam gdzie Milten ci z ogniskującym pomaga.
Orkowe ziele jest albo przy największym stadzie wargów albo na tej drodze z miejsca zrzutu.
Wklep Lee w NO, masz broń 105
enjoy
Dragot to ''chyba'' był na drodze do krypty z NO, bądź w jaskini koło samej krypty. Tam gdzie Milten ci z ogniskującym pomaga.
Orkowe ziele jest albo przy największym stadzie wargów albo na tej drodze z miejsca zrzutu.
Redhorn. Mam naostrzonego kata obr. 92 siła 55. Chodzi mi o HP! Orkowe ziela zebrałem. Dziękuję. Ale... Czy wiesz może czy jest skrzynia w której są orkowe ziela? Potrzebne mi są do uważenia rosołu(+2 do siły). PS. Fiska, magnatów, thangora, serwina, kowala w No, Lee, łowców orków i jeszcze kilku już obrobiłem.
Oj facet, daawno grałem.
Jedyne skrzynie z ziołami o których wiem są w orkowym mieście. W sumie nigdy nie zwracałem na to uwagi
Jedyne skrzynie z ziołami o których wiem są w orkowym mieście. W sumie nigdy nie zwracałem na to uwagi