Musisz sam zdecydować. Ja takie rzeczy sprzedawałem, ale niektóre mogą się przydać przy robieniu np. łuków. Chyba Ja już nie pamiętam, wiem tylko, że sprzedawałem takie rzeczy.
[Drakensang] Jaką postać wybrać?
Toć pisał żem Ci na gg:P
Btw, zeby nmie zakładać nowego tematul Kiedy robicie questa z czarnymi amazonkami? Chyba trzeba z nim poczekać bo grając uzdrowicielem w walce solo ginie się na miejscu, a Rhulana rozwinięta na łuki też sobie nie radzi. Zdychają oboje w kilka chwil, bo są otoczeni. Chyba, że 15 strzał z harpich skrzydeł, które chowam na smoka tutaj da radę? To kolejny quest w stylu "wróć sobie do niego jak podpakujesz postać"?
Cholera a już mi się fajnie grało:P Nie lubiętendencyjności, a granie w stylu jak jesteś nie wojem to zdychasz na miejscu takie niestety jst
------
Ok poradizłem sobie, choć szkoda połowy harpich stzrał
Btw, zeby nmie zakładać nowego tematul Kiedy robicie questa z czarnymi amazonkami? Chyba trzeba z nim poczekać bo grając uzdrowicielem w walce solo ginie się na miejscu, a Rhulana rozwinięta na łuki też sobie nie radzi. Zdychają oboje w kilka chwil, bo są otoczeni. Chyba, że 15 strzał z harpich skrzydeł, które chowam na smoka tutaj da radę? To kolejny quest w stylu "wróć sobie do niego jak podpakujesz postać"?
Cholera a już mi się fajnie grało:P Nie lubiętendencyjności, a granie w stylu jak jesteś nie wojem to zdychasz na miejscu takie niestety jst
------
Ok poradizłem sobie, choć szkoda połowy harpich stzrał
ja gram metamagiemm,zaczynam grać po półrocznej przerwie i też zbytnio nie wiem ale z magów jest raczej najlepszy bo ma trupka a magiozbroji(czy jakoś tak)uczysz się już w Ferdok na placu Pariosa
[Dodano po 2 minutach]
ja gdy grałem wojem to poczekałem aż wróciłem chyba z gór i je rzowaliłem bez problemu
[Dodano po 2 dniach]
ja gram bojownikiem i gra mi się dobrze tylko nie wiem jaką broń wybrać
[Dodano po 2 minutach]
ja gdy grałem wojem to poczekałem aż wróciłem chyba z gór i je rzowaliłem bez problemu
[Dodano po 2 dniach]
ja gram bojownikiem i gra mi się dobrze tylko nie wiem jaką broń wybrać