Ludzie!!! Kiedy wyjdzie Noc Kruka?! Boże przeszedłem i 1 i 2 i już nie mogę się doczekać tego sequela? Nazina spoko screeny. Prosimy o więcej ! Zaostrzają apetyt.
wiem wiem, no ale po niemiecku już noc kruka jest, ale co nam z niemieckiego, a tak polską premierę to odkładają i odkładają więc nie wiem kiedy będzie wreszcie
hyhy noc kruka juz jest ponad rok tyle ze po niemiecku a cd projekt jak zwykle wali w hu... i przeklada premiere co miesiac obecnie jest przewidziana na 18 pazdziernika 04, powod ? oczywiscie starania o jak najlepsza polownizacje buahahahahaha kto gral w g1 lub g2 wersje pl wie ze bardziej zrypanych polonizacji chyba niema nawet w instrukcji sa bledy i nieprzetlumaczone rzeczy a glosy postaci poprostu zalosne ...
to źle ci się wydaje ponieważ potrzebny jest podstawowy gothic II, inaczej nie pójdzie, bo z tego co czytałem to to ma zaczynać się również w wieży xardasa ale będi inaczej, nieweim dokładnie
noc kruka jest rozszerzeniem fabuly g2 o dzieje magow wody, jest to dodatek wiec chyba nietrudno sie domyslic ze wymaga podstawy g2 no tak ale zapomnialam ze medivh ma problemy z mysleniem ... ;]
Nawet nie tak drogo! Chociaż podstawka też do najdroższych nie należała. No ale jak będzie kosztować 49.90 to naprawdę taniocha . Zwłaszcza jak na taką grę. I dobrze, że ceny nie są za wysokie!
Zbliża się zbliża . Już się nie moge doczekać. Z tego co rozumiem to skrócili wydanie aż o 3 dni. Super. Mój kolega ma niemiecką wersję Nocy Kruka ale w to się nie da grać. Dlatego czekam na przetłumaczoną wersję.
No nie !!! Angela ma rację CD Projekt po prostu roz*****ala !!! Nazina zaiste smutne wieści nam dzisiaj przyniosłeś . A już się tak cieszyłem. K***a mać !!!
Ps. Sorry, ale po prostu nie mogę się powstrzymać.
bo sie okaze ze predzej wyjdzie gothic 3 jak noc kruka pl buahahahahahahaha ;d i ktory tak wychwalal cdprojekt ? :> co ? :> przyznac sie bez bicia :> a jak ich znam to polonizacje i tak zepsuja i bedzie pewno taka sama jak w g1 i g2 ;/