Czeeść, pospamujmy
I twoja mama ma rację Mortton Pająki są dla mnie czymś dziwnym.Nie lubię ich. Kiedyś mój kolega miał modliszkę.To dopiero było coś. Ja sobie obiecałem że jak się przeprowadzę to kupię sobie świnkę morską
No mam w sygnie Lolth, ale dajmy to na przykład duży pająk na ekranie monitora to co innego niż duży, włochaty pająk w rzeczywistości.
A że Lolth ma coś wspólnego i z pająkami i z drowami to mi to aż tak nie przeszkadza.
A że Lolth ma coś wspólnego i z pająkami i z drowami to mi to aż tak nie przeszkadza.
Słowo "bezsens" nie dotyczy chyba moich postów co?
Tak u mnie też jest zimno.Jest tak mroźno, że siedzę przed komputerem pod kocem i w rękawiczkach
Ja już nie chcę zimy....
Tak u mnie też jest zimno.Jest tak mroźno, że siedzę przed komputerem pod kocem i w rękawiczkach
Ja już nie chcę zimy....
Użytkownik Sosna dnia piątek, 3 lutego 2012, 19:29 napisał
Bezsens, tak samo jak to że jest u mnie -15 stopni i każde wyjście z domu to walka o przeżycie.
http://www.gadu-gadu....inus-30-stopni
Użytkownik SirCaptain dnia piątek, 3 lutego 2012, 19:51 napisał
U mnie dzisiaj spadło dużo śniegu
Użytkownik Obserwator dnia piątek, 3 lutego 2012, 20:05 napisał
@SirCaptain nie dołuj Lionela, bo on tego nie zniesie
To jest skandal i jakaś siła wyższa się na mnie mści, bo zapewne mi zazdrości mej osoby. Skandal! Nawet na sztuczne lodowisko mnie już nie ratuje. ;(
Użytkownik Lionel dnia piątek, 3 lutego 2012, 23:00 napisał
To jest skandal i jakaś siła wyższa się na mnie mści, bo zapewne mi zazdrości mej osoby. Skandal! Nawet na sztuczne lodowisko mnie już nie ratuje. ;(
U mnie może i jest bardzo dużo śniegu, ale DOPIERO teraz. Tzn. wcześniej przez całą zimę praktycznie go nie było i na święta też nie.
Użytkownik manfret dnia piątek, 3 lutego 2012, 23:27 napisał
btw Lionel ładny avek
Dzięki. A tak jakoś z kilku powodów - bo wreszcie sesja się skończyła, bo wreszcie przysłali bluzę właśnie z tym stworkiem Lucky, bo już prawie marcowy koncert Emilie w Wa-wie... ale nadal doskwiera mi brak śniegu.
@Obserwator
Wolę mieć w domu takiego pająka niż królika czy świnkę morską...
Wolę mieć w domu takiego pająka niż królika czy świnkę morską...