Adept Wiedzy
Ilość postów: 878
Klasa: Mag Żywiołów
Też się zgadzam, Halloween to świetny pomysł, ale to dopiero za miesiąc. Nie dałoby się zorganizować rundy Halloweenowej jako 19, a w międzyczasie rozegrać 18?
„Powiedziane jest: Światem włada zła siła. Chcąc jej okazać posłuszeństwo, winniśmy być równie niszczycielscy jak ona. Aby mówić o »cnocie« albo »występku«, trzeba dysponować jakąś skalą wartości. A jaką skalą wartości, jakim porównaniem w sensie dobra i zła dysponuje człowiek? Jeśli coś uważam za dobro, czyż istotnie jest to dobrem w oczach Boga? Jeśli coś uważam za zło, czy jest ono nim w istocie? Jeśli Bóg niszczy wszelkie więzi między ludźmi, to czyż nie należy Go naśladować?”
"Achaja"
Biały Mag
Ilość postów: 4113
Teoretycznie dałoby, w praktyce - średnio.
Termin: 31.10
- Dalej...
- Ielenia
- Jezus
- Kapciowaty
- Kota
- krzyslewy
- Magggus
- Noire Panthere
- Maślan
- Piastun
- Tamc.
- Von Majden
- Wiktul
Hłehłe.
//Oj Tamc.iu...
Kto da więcej?
Jeśli widzisz wściekłego niedźwiedzia, uciekaj. Jeśli widzisz wściekłą panterę - wracaj do niedźwiedzia.
Bezpieczniej jest kpić sobie ze smoka niż z MG...
________________________________________________________________________________
I TY możesz zostać WILKOŁAKIEM! Więc nie czekaj, zapisz się w TYM miejscu !
Wilkołacza linkownia:
"Wilkołak" na fb - Podsumowanie wszystkich rund - Komentarze do rund - Uwagi i sugestie
Czarnoksiężnik Chaosu
Ilość postów: 352
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Mam nadzieję, że telefon mnie zalogował. Ja też chcę -Ielenia
Zmiennokształtny
Ilość postów: 3558
Klasa: Druid
O której chcecie koniec dnia?
Biały Mag
Ilość postów: 4113
Jak dla mnie, może być 22, może być 23
Jeśli widzisz wściekłego niedźwiedzia, uciekaj. Jeśli widzisz wściekłą panterę - wracaj do niedźwiedzia.
Bezpieczniej jest kpić sobie ze smoka niż z MG...
________________________________________________________________________________
I TY możesz zostać WILKOŁAKIEM! Więc nie czekaj, zapisz się w TYM miejscu !
Wilkołacza linkownia:
"Wilkołak" na fb - Podsumowanie wszystkich rund - Komentarze do rund - Uwagi i sugestie
Ilość postów: 49
Jeśli nie umrę pierwszego dnia (bo z reakcją będzie ciężko), to piszę się
Zmiennokształtny
Ktoś oprócz Noire coś w sprawie godziny?
Zmiennokształtny
Ilość postów: 1307
23 będzie najlepsza moim zdaniem.
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.
Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Zmiennokształtny
Tylko z kolei inni narzekali, że 23 to dla nich za późno, bo chodzą wcześniej spać? Z kolei 22 za wcześnie?
Zmiennokształtny
Naah, musi być okrągła godzina, bo się ludziom będzie mieszało.
[Dodano po 2 dniach]
To jak, 22?