Członek Kultu
Ilość postów: 3654
Klasa: Kultysta Przedwiecznych
Runda 10 już trwa, można zapisywać się ewentualnie na rundę 11
Zły? Być może
Dobry? A czemu?
Nie tak wiele znów pychy we mnie
Dajcie żyć po swojemu, grzesznemu, a i świętym żyć będzie przyjemniej!
Zmiennokształtny
Ilość postów: 1307
Klasa: Druid
Piszę się oczywiście! Kiedy będzie?
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.
Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Biały Mag
Ilość postów: 4113
Klasa: Mag Żywiołów
Zależy. Nie wiadomo, ile potrwa obecna runda, nie wiadomo, ile osób się zbierze, poza tym jeszcze trzeba wziąć poprawkę na święta...
Jeśli widzisz wściekłego niedźwiedzia, uciekaj. Jeśli widzisz wściekłą panterę - wracaj do niedźwiedzia.
Bezpieczniej jest kpić sobie ze smoka niż z MG...
________________________________________________________________________________
I TY możesz zostać WILKOŁAKIEM! Więc nie czekaj, zapisz się w TYM miejscu !
Wilkołacza linkownia:
"Wilkołak" na fb - Podsumowanie wszystkich rund - Komentarze do rund - Uwagi i sugestie
Zaufany
Ilość postów: 50
Klasa: Rycerz
o, na 11 się piszę <3
i też myślę, że świętami się nie ma co przejmować. nawet to lepiej, bo wreszcie wolne, więc i czasu więcej na wilkołaczenie ; )
Zmiennokształtny
Ilość postów: 3558
Ja też nie wiem jak będzie ze mną. Chyba potrzebuję odpocząć...
Czarnoksiężnik Chaosu
Ilość postów: 352
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Ja będę gotowa do gry jak tylko ustalicie termin
Biały Mag
Ilość postów: 4113
Dobra. To lecim z zapisami.
Lista:
- Dalej...
- Eni
- Erich [?]
- Ielenia
- Kota
- Magggus
- maliwa
- Niiin
- Obserwator
- Tamc.
- Taramellion
- Tig
- Vitanee
- Wiktul
Jeśli widzisz wściekłego niedźwiedzia, uciekaj. Jeśli widzisz wściekłą panterę - wracaj do niedźwiedzia.
Bezpieczniej jest kpić sobie ze smoka niż z MG...
________________________________________________________________________________
I TY możesz zostać WILKOŁAKIEM! Więc nie czekaj, zapisz się w TYM miejscu !
Wilkołacza linkownia:
"Wilkołak" na fb - Podsumowanie wszystkich rund - Komentarze do rund - Uwagi i sugestie
Zmiennokształtny
Ilość postów: 3558
Dobra, bo głupio wygląda mój super-ekstra-wspaniały-i-oryginalny nick ze znakiem zapytania. Usuń go, zapisuję się. Aczkolwiek nie gwarantuję wielkiej aktywności.
Zmiennokształtny
Ilość postów: 1307
Nawróć się Tigu i zapisz się! *plosimy*
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.
Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Adept Wiedzy
Ilość postów: 878
To takie elitarne spotkanie typu sami swoi, czy też znajdzie się miejsce dla nowego? Bo jakby się znalazło, to zapiszcie też mnie.
„Powiedziane jest: Światem włada zła siła. Chcąc jej okazać posłuszeństwo, winniśmy być równie niszczycielscy jak ona. Aby mówić o »cnocie« albo »występku«, trzeba dysponować jakąś skalą wartości. A jaką skalą wartości, jakim porównaniem w sensie dobra i zła dysponuje człowiek? Jeśli coś uważam za dobro, czyż istotnie jest to dobrem w oczach Boga? Jeśli coś uważam za zło, czy jest ono nim w istocie? Jeśli Bóg niszczy wszelkie więzi między ludźmi, to czyż nie należy Go naśladować?”
"Achaja"
Czarnoksiężnik Chaosu
Ilość postów: 352
Klasa: Kosmiczny Marines Chaosu
Dla każdego się miejsce znajdzie
BTW wysłałam zaproszenie ponownie paru znajomym, zobaczymy czy ktoś jeszcze się dołączy...
Adept Wiedzy
Ilość postów: 878
Cudnie. Zaczne Was dogłębnie prześwietlać.
„Powiedziane jest: Światem włada zła siła. Chcąc jej okazać posłuszeństwo, winniśmy być równie niszczycielscy jak ona. Aby mówić o »cnocie« albo »występku«, trzeba dysponować jakąś skalą wartości. A jaką skalą wartości, jakim porównaniem w sensie dobra i zła dysponuje człowiek? Jeśli coś uważam za dobro, czyż istotnie jest to dobrem w oczach Boga? Jeśli coś uważam za zło, czy jest ono nim w istocie? Jeśli Bóg niszczy wszelkie więzi między ludźmi, to czyż nie należy Go naśladować?”
"Achaja"