Wilkołak - zapisy
Cytat
To takie elitarne spotkanie typu sami swoi, czy też znajdzie się miejsce dla nowego? Bo jakby się znalazło, to zapiszcie też mnie.
Oczywiście, że elitarne spotkanie. Elita elit!
Nie no. Każdego nowego przyjmujemy z otwartymi łapkami.
I tak tylko mówię, że jest już 8 bezpytajnikowych graczy, więc... propozycje co do terminu?
Ja niestety w nastepnej rundzie nie zagram, niemniej nie wykluczam swojej obecności w (potencjalnie możliwej) dwunastej. Wolałbym jednak, aby nie było tak małej aktywności sporej grupy graczy, jak w tej odsłonie wilka.
Fabuła to najmniejszy problem... większy z cechami, sporo W sumie to nie wiem. Środa, czwartek? Ale to i tak wypadałoby mieć więcej niż 8 pewnych graczy.
Mru mru. To mi się podoba. Dopisany, usunięty.
Vit, dźwięczna wielce bym była, bo z tym wiecznie największy zgryz mam.Ale, to już na PW
Vit, dźwięczna wielce bym była, bo z tym wiecznie największy zgryz mam.Ale, to już na PW
Niiin, dopisana.
Ielenia, nawet jeśli nie przejdą Twe pomysły, to cechy zawsze mogą zostać wykorzystane Opcjonalnie mnie zainspirują, jeśli nie będą pasować do tych realiów
Ielenia, nawet jeśli nie przejdą Twe pomysły, to cechy zawsze mogą zostać wykorzystane Opcjonalnie mnie zainspirują, jeśli nie będą pasować do tych realiów
Proszę zabrać ten znak zapytania przy moim nicku Gram na sto procent. Jakby co to proszę mnie powiadomić o starcie
Gram.
[Dodano po 22 minutach]
Tylko dajcie znać na fb... i jeśli zaszły zmiany w regułach fajnie by było gdyby było to zaznaczone wyraźnie.
[Dodano po 22 minutach]
Tylko dajcie znać na fb... i jeśli zaszły zmiany w regułach fajnie by było gdyby było to zaznaczone wyraźnie.