Hej.
Jest jeszcze jakakolwiek szansa na dopisanie świeżaka do gry? Niestety, mój internet akademikowy nie chce mi pozwolić na sprawdzenie czy zapisy zostały ostatecznie zamknięte (dzisiaj jest wyjątkowo uparty). Znaczy, w końcu mi się załadują te strony, ale mam wrażenie, że minuty mogą zadecydować o moim (nie)przyjęciu, więc wolę napisać.
Pozdrawiam!
Hej.
Jest jeszcze jakakolwiek szansa na dopisanie świeżaka do gry? Niestety, mój internet akademikowy nie chce mi pozwolić na sprawdzenie czy zapisy zostały ostatecznie zamknięte (dzisiaj jest wyjątkowo uparty). Znaczy, w końcu mi się załadują te strony, ale mam wrażenie, że minuty mogą zadecydować o moim (nie)przyjęciu, więc wolę napisać.
Pozdrawiam!
Zapisy trwają teoretycznie do piątku, do godziny 23.59. Praktycznie... w sumie też. Więc spokojnie. Dopisuję i witam z szeroko rozłożonymi łapkami
Cóż, z Kotem z Cheshire konkurować mi nie sposób, bo na widok mojego uśmiechu nikt się nie zdziwi. I ten cytat o kocie bez uśmiechu i uśmiechu bez kota w moim przypadku nie ma zastosowania.
Jednak dorównać temuż na celu nie mam i idę swoją własną drogą.