Gram! ;D
Wilkołak - zapisy
Użytkownik Noire Panthere dnia środa, 11 grudnia 2013, 12:22 napisał
*dopisuje* E.M., po prostu albo polujesz na wilkołaki albo na ludzi W każdym razie, witam nową graczkę
Btw, nie wie ktoś, co z Mattem i Eni? Bo ciągle nie mam od nich odpowiedzi.
Btw, nie wie ktoś, co z Mattem i Eni? Bo ciągle nie mam od nich odpowiedzi.
Mam nadzieję, że mi powiecie, gdzie te polowanie, zanim sama padnę ofiarą
Hej.
Jest jeszcze jakakolwiek szansa na dopisanie świeżaka do gry? Niestety, mój internet akademikowy nie chce mi pozwolić na sprawdzenie czy zapisy zostały ostatecznie zamknięte (dzisiaj jest wyjątkowo uparty). Znaczy, w końcu mi się załadują te strony, ale mam wrażenie, że minuty mogą zadecydować o moim (nie)przyjęciu, więc wolę napisać.
Pozdrawiam!
Jest jeszcze jakakolwiek szansa na dopisanie świeżaka do gry? Niestety, mój internet akademikowy nie chce mi pozwolić na sprawdzenie czy zapisy zostały ostatecznie zamknięte (dzisiaj jest wyjątkowo uparty). Znaczy, w końcu mi się załadują te strony, ale mam wrażenie, że minuty mogą zadecydować o moim (nie)przyjęciu, więc wolę napisać.
Pozdrawiam!
Cytat
Dostaniesz maila od... Evrina, powinniśmy Cię nazywać Game Mistress?
Jak zauważyła Ielenia, brzmi dumnie Ale, wystarczy Noire [bądź nieszczęsna Evrina ]. Opcjonalnie... Zły-Sierściuch-Dzierżący-Losy-Świata
Cytat
Hej.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Zapisy trwają teoretycznie do piątku, do godziny 23.59. Praktycznie... w sumie też. Więc spokojnie. Dopisuję i witam z szeroko rozłożonymi łapkami
Cytat
Martwy czy żywy? Skąd wiecie? Jest w pudełku? Myślę, że wiem, co dostanę od Pantery pod choinkę. ;P
A już byś chciała