Witam. Jakiś czas temu zainstalowałem sobie mod do BG2 The Darkest Day. Zaciekawiła mnie możliwość przyłączenia do drużyny Xzara wraz z Montaronem. Zadanie wykonałem prawidłowo itp. tylko pojawia się pytanie... czy wymieniona powyżej przeze mnie dwójka w ogóle odzywa się w jakikolwiek sposób do gracza lub w jakichś zadaniach? Jak na razie tego nie zauważyłem.
Zainstalowałem również moda, który dodaje Xana do przyłączenia. Przyznam, że lubiłem tę postać w 1-wszej części. Główne pytanie do was... kogo byście wybrali? Xzara wraz z Montaronem(którzy się w ogóle nie odzywają... chyba że coś źle zrobiłem?), czy Xana, który ma świetnie opracowane teksty i misje ze sobą związane? Czekam na porady i opinię. Pozdrawiam
Zainstalowałem również moda, który dodaje Xana do przyłączenia. Przyznam, że lubiłem tę postać w 1-wszej części. Główne pytanie do was... kogo byście wybrali? Xzara wraz z Montaronem(którzy się w ogóle nie odzywają... chyba że coś źle zrobiłem?), czy Xana, który ma świetnie opracowane teksty i misje ze sobą związane? Czekam na porady i opinię. Pozdrawiam