[Gra o tron (serial)] „Znam prawdę, za którą umarł Jon Arryn”

Ech... Lordzie Stark, gdybyś wiedział wtedy chociaż połowę, to cała historia potoczyłaby się całkowicie inaczej. Czy jednak lepiej? Wysoce wątpliwe, bo z całą tą draką wiążą się jedne z najlepszych i najbardziej szokujących zwrotów akcji w historii fantastyki. Już nie wspomnę o samej intrydze, nad której kunsztem można tylko klaskać z zachwytu. Kto czytał, ten wie w czym rzecz. Natomiast osoby czekające na serial – cóż, z pewnością czeka Was prawdziwa uczta.

Najnowszy zwiastun dosadnie to potwierdza i skutecznie podsyca atmosferę przed niedzielną premierą.

„Gra o tron” trafi na szklany ekran już za 6 dni. Natomiast rodzima premiera została zaplanowana na 18 kwietnia o godzinie 22, na stacji HBO Polska.

Odpowiedz
Szkoda, że część obsady mi się nie podoba, ale trzeba brać co dają.
Odpowiedz
Jak by się zbyt ortodoksyjnie trzymali książki to mieli byśmy w niektórych momentach "imprezę" w guście Polańskiego xD
Odpowiedz
Sam Martin chyba nawet kiedyś wspominał, że jedną z rzeczy, którą zmieniłby definitywnie, to wiek co niektórych bohaterów - być może w serialu mógł urzeczywistnić swoją wizję

Co do wyglądu - pewnie, że się nie zgadzają, ale wydaje mi się, że większość aktorów oddaje charakter bohaterów, ich charyzmę. Jasne, że Renly mógłby mieć długie włosy, Tywin powinien być łysy, a Tyrion mieć pysk, na który ledwo da się patrzeć, ale to są detale, których nigdy nie da się oddać - bo wyobraźnia każdego działa inaczej.

Jedynymi wyborami, które mi wybitnie nie leżą, to jest Lysa Arryn (za chuda, no i ten okropny akcent) oraz Theon Greyjoy (wygląda jak jakiś totalny świniopas, a nie syn wielkiego Balona Greyjoya).
Odpowiedz
← Nowości

[Gra o tron (serial)] „Znam prawdę, za którą umarł Jon Arryn” - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...