Chciałbyś pomóc w rozwoju GameExe?
dzięki. Mogę robić równierz opisy, zrobiłem opis spluw do falla 1 ale bardziej obracam sie w kregach BG 2: CIENI AMN Wiec bardziej wolałbym np. Opisy do tej gry robić.
[Dodano po 6 dniach]
sory ale musze zgłosić tu chęć do dołączenia sie do redakcji. Chciałbym robić opisy w kregach falloutow (1,2 i tactis) i bg 2. Mogę również coś przetłumaczyć. Co wy na to?
[Dodano po 6 dniach]
sory ale musze zgłosić tu chęć do dołączenia sie do redakcji. Chciałbym robić opisy w kregach falloutow (1,2 i tactis) i bg 2. Mogę również coś przetłumaczyć. Co wy na to?
Zależy na jaką funkcję, kolego. ;p Newsman? Korektor? Redaktor? Tłumacz? Grafik?
A może jednak newsman na przykład?
Dla redaktora - musisz przygotować kilka artykułów specjalnie dla GameExe. Możesz przesyłać je mi na PW. Recenzje książek, filmów, gier, artykuły do działów do gier... dużo tego jest.
Dla redaktora - musisz przygotować kilka artykułów specjalnie dla GameExe. Możesz przesyłać je mi na PW. Recenzje książek, filmów, gier, artykuły do działów do gier... dużo tego jest.
Newsman? Hmm też może być, ale nie jestem pewien jak u mnie będzie z szukaniem newsów...
Jeśli jesteś chętny do pisania o Deus Ex - nie ma żadnego problemu