Ok, po tym żenującym wprowadzeniu połowa z Was pewnie zamknęła ten temat, więc będzie nam może trochę łatwiej na starcie
SW uzyskało w naszej ankiecie miejsce nr 3 i wraz z FR i DA doczeka się sesji w pierwszej kolejności. Głosów oddano tu również wiele, ale ponieważ równolegle do mnie (nie konkurencyjnie) sesję w SW poprowadzi Dany, być może pomieścimy się bez konkursu postaci.
W związku z tym zgłaszajcie się do mnie w tym temacie, jeśli NA PEWNO jesteście w stanie przez najbliższy miesiąc - dwa czynnie uczestniczyć w sesji. Wraz ze zgłoszeniem proszę Was, byście pisali jakie realia wybieracie najchętniej - czy realia Old Republic, jak w ostatniej mojej sesji SW, której fragmenty znajdziecie w newsach o akcji sesyjnej (mniej więcej 3500 lat przed Vaderem), czy może wolicie czasy Gwiezdnej Sagi (starej, nowej), czy też wreszcie okres po Powrocie Jedi.
Osobiście najbardziej preferuję Starą Republikę, bo sesja w tych realiach wyszła nam bardzo fajnie, ale dostosuję się do Was, tym bardziej, że Dany na pewno będzie robił sesję w tym właśnie okresie.
Jeśli będzie Was mimo wszystko zbyt wielu jak na moje skromne możliwości, wtedy niezbędny będzie konkurs postaci, o którym poinformuję wcześniej.