Sprzymierzeniec Smoków
Ilość postów: 529
Klasa: Mroczny Rycerz
Oczywiście, że Pałasz Obrońcy, bo ma umagicznienie +5, nie wiem nad czym w ogóle się zastanawiasz...No chyba, że grasz wojownikiem -magiem, to miecz Dak'kana bo daje Ci dodatkowe miejsca na zaklęcia, a tych nigdy za dużo.
Templariusz
Ilość postów: 550
Niby piszę +5 i tak trak0 o obrażenia ma +3. Jak to rozumieć??
Czyli to ma właściwiści jak karsomir że +5???
Sprzymierzeniec Smoków
No właśnie cosik mi to trochę nie pasuje, bo powinno dodawać Ci 5 punktów do ataku...Ale szkolisz się w ogóle w używaniu pałaszy?
Sprzymierzeniec Smoków
To ma być wojownik? Z tych dwóch broni bierz katany. Furia niebios może nie ma zbyt wysokiego umagicznienia (+3 z tego co pamiętam), ale z nią nikt Ci nie podskoczy, bo ma świetne efekty jak unieruchomienie przeciwnika. Najpierw daj max w katany i walkę dwoma broniami (jak chcesz walczyć dwiema broniami), a dopiero później możesz pomyśleć o szkoleniu się w innym rodzaju broni.
Templariusz
Nie to nie będzie wojownik. Wojownicy są tacy sobie. Ja będe robił wojownika/maga/złodzieja. I faktycznie Dak'kon będzie lepszy niż pałasz. Ale poczekam jeszcze na czyjeś opinie
Templariusz
Ale ja nie mówię tutaj o Furii tylko o Dak'konie. Nawet pisałem w pierwszym poście
Sprzymierzeniec Smoków
Chyba to Ty mnie nie zrozumiałeś. Zamiast Dak'kona bierz Furię, bo jest o wiele lepsza. Chyba, że naprawdę zależy Ci na tych kilku dodatkowych zaklęciach.
Sprzymierzeniec Smoków
Eh, nie mogłeś Od razu tak pisać? Na początku jakaś druga katana, później długi miecz, albo miecz półtoraręczny.
Arcymag
Ilość postów: 2899
Klasa: Drow
Inwestuj w katany. Doinstaluj sobie mod Item Upgrade (będziesz mógł ulepszyć Furię Niebios) oraz Tactics (jest w nim komponent, który dodaje kensai Kuroisana, ma on genialną katanę).
Templariusz
Mhm. W sumie modów nie lubie. A nawet jeśli co skąd mogę dostać ten mod??
Templariusz
Aaaaa. E tam pomęczę się bez modów. Może zrobię też jakieś filmiki i wam pokaże że bez upiększeń też można rządzić światem.
to się jeszcz zobaczy