Użytkownik ovni dnia niedziela, 10 lipca 2011, 03:06 napisał
Witam.
To corke Samary da sie ocalic, i co czy wtedy Samara jest lojalna i czy cos sie zmienia ?
Samara ginie a jej niebieska córeczka podszywa się pod nią aby nie wywołać buntu wśród załogi. Ta pocja wydaje mi się lepsza, bo córeczka ma lepsze skile. @->--
W kwestii lojalności postaci, które wdają się ze sobą w kłótnię, to tutaj sprawa też jest względnie prosta. Przy odpowiednim współczynniku lajalisty lub renegata można obie postaci mieć lojalne. Co do wyboru ról już w bazie, to czasem mam wrażenie, że to trochę zależy u kogo się gra, bo wnioski w tej kwestii są sprzeczne. Jak na pierwszego specjalistę wybierałem Legiona, to nigdy mi nie zginął.
Mi obiło się o uszy że trzeba także rozwijać technologie proponowane prze załogę. Wiem że do takowych należy Działo Thanix turian i tarcza quariańska .
Witam,
Mam następujący problem. Zrobiłem wszystkie misje lojalnościowe, Jack i Miranda zawiesiły ogień między sobą, a Tali z Legionem się pogodzili. Kolejna sprawa, mam wszystkie ulepszenia statku. Na misji samobójczej nikt mi nie zginął. Wszyscy przeżyli, nawet się upewniłem po grze i sprawdziłem cały statek. Żadnej trumny nie było na filmiku po ataku. Pytanie moje jest następujące. Czemu do cholery nie dostałem osiągnięcia "Bez ofiar"?