[Game Exe] Przerwa w działaniu serwisu

Przepraszamy wszystkich użytkowników GameExe za dzisiejszą przerwę w działaniu serwisu. Jest nam tym bardziej przykro, że nie było to zależne od nas, zatem byliśmy bezsilni. Mam nadzieję, że taka sytuacja więcej się nie powtórzy!

Przy okazji zachęcam wszystkich do świętowania razem z nami Jubileuszu GameExe 2010!

- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Ja wypiłem za zdrowie zdrowie Game Exe'owego teamu. Herbatę zieloną, ale to przecież bez znaczenia, nie?
Odpowiedz
No pewnie, że nie bez znaczenia Lepiej mogło by być chyba tylko gdyby była z prądem
Odpowiedz
Najlepsza i tak jest Nilfgaardzka cytrynówka! Jeszcze raz Ponad Sto Lat GameExe!
Odpowiedz
Tokar zapytany o to, czy picie zielonej herbaty w jubileusz GE ma jakieś znaczenie stwierdza, że pomimo wszystkich przeciwstawnych opinii, piwo z rzepy prócz świetnego smaku, posiada także cudowne właściwości lecznicze.
Odpowiedz
Cytrynówka, jednak nie Nilfgaardzka, a lubelska (to chyba jakiś sąsiad?), posiada doprawdy niszczące, a za razem lecznicze właściwości. Tym też świętowałem urodziny GE (nie łączcie tego z awarią serwisu, proszę).
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Matt, następnym razem lepiej nie polewaj Serwerowi.
Odpowiedz

Cytat

Cytrynówka, jednak nie Nilfgaardzka, a lubelska (to chyba jakiś sąsiad?), posiada doprawdy niszczące, a za razem lecznicze właściwości.

Jest napojem niesamowicie moczopędnym. Zawsze będzie mi przypominała drogę autokarem do chorzowskiego planetarium.
Odpowiedz
← Nowości

[Game Exe] Przerwa w działaniu serwisu - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...