[Game Exe] Przerwa w działaniu serwisu - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Kresselack,

Cytat

Cytrynówka, jednak nie Nilfgaardzka, a lubelska (to chyba jakiś sąsiad?), posiada doprawdy niszczące, a za razem lecznicze właściwości.

Jest napojem niesamowicie moczopędnym. Zawsze będzie mi przypominała drogę autokarem do chorzowskiego planetarium.
Ati,
Matt, następnym razem lepiej nie polewaj Serwerowi.
Matthias Circello,
Cytrynówka, jednak nie Nilfgaardzka, a lubelska (to chyba jakiś sąsiad?), posiada doprawdy niszczące, a za razem lecznicze właściwości. Tym też świętowałem urodziny GE (nie łączcie tego z awarią serwisu, proszę).
Tokar,
Tokar zapytany o to, czy picie zielonej herbaty w jubileusz GE ma jakieś znaczenie stwierdza, że pomimo wszystkich przeciwstawnych opinii, piwo z rzepy prócz świetnego smaku, posiada także cudowne właściwości lecznicze.
Gość_Surreal*,
Najlepsza i tak jest Nilfgaardzka cytrynówka! Jeszcze raz Ponad Sto Lat GameExe!
Wiktul,
No pewnie, że nie bez znaczenia Lepiej mogło by być chyba tylko gdyby była z prądem
Kresselack,
Ja wypiłem za zdrowie zdrowie Game Exe'owego teamu. Herbatę zieloną, ale to przecież bez znaczenia, nie?
Matthias Circello,

Przepraszamy wszystkich użytkowników GameExe za dzisiejszą przerwę w działaniu serwisu. Jest nam tym bardziej przykro, że nie było to zależne od nas, zatem byliśmy bezsilni. Mam nadzieję, że taka sytuacja więcej się nie powtórzy!

Przy okazji zachęcam wszystkich do świętowania razem z nami Jubileuszu GameExe 2010!

Wczytywanie...