O Edycji Kolekcjonerskiej Fable III

fable iii, fable 3, edycja kolekcjonerska, zdjęcie

Wiadomo – Edycje Kolekcjonerskie to chyba najlepsza rzecz, jaką kiedykolwiek wymyślił Bóg... albo wydawca... w sumie, wszystko jedno. Ważne jest za to, że pracownicy studia Lionhead lubią się chwalić. Pytacie się, jaki to ma ze sobą związek? Ano ma, i to duży, bo pewien szczęśliwiec (oczywiście mówię o pracowniku wyżej wspomnianego studia) dostał w swoje ręce edycję kolekcjonerską Fable III przed premierą i był na tyle dobry, by podzielić się z graczami jej zawartością. Co się w niej znajduje? Czy dorówna chociaż poziomowi kolekcjonerki Arcanii, nie mówiąc już o ustawieniu się wyżej od wydania Drakensang: The River of Time (moim skromnym zdaniem, najlepszej edycji kolekcjonerskiej od... no, długiego czasu)? Odpowiedzi na te pytania w rozwinięciu newsa.

Plik wideo nie jest już dostępny.

Tak więc, po zamówieniu kolekcjonerki dostaniemy:

• Pudełko przypominające książkę
  • Grę Fable III
  • Monetę (czyżby replikę tej z gry?)
  • Instrukcję do gry
  • Karty do gry
  • Limitowany królewski kontroler

Mam być szczery? Kiepsko coś. Mam nadzieję, że gra będzie lepsza od edycji kolekcjonerskiej, bo jak nie... oj pozłorzeczą sobie recenzenci, pozłorzeczą.

Odpowiedz
Ta EK nie różni się zbytnio od kolekcjonerki "jedynki", gdzie też były karty do gry...
I tak się zastanawiam, czy będzie EK na PC i co by dołożyli do niej zamiast pada.

Odpowiedz
Ale taki pad by się przydał... Mam tylko jednego... Hmm...
Odpowiedz
teraz tylko czekac na cene i zamowic. ale slabo to EK wyglada, oj slabo.
Odpowiedz
← Nowości

O Edycji Kolekcjonerskiej Fable III - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...