[Drakensang: The River of Time] Pierwsze wrażenia z gry w "Drakensang: The River of Time" na GameExe!

Drodzy Czytelnicy! Przypuszczam, że zdecydowana większość fanów cRPG'ów doskonale zdaje sobie sprawę, że to właśnie jutro na sklepowych półkach zagości następny dobrze zapowiadający się tytuł, a mowa o "Drakensang: The River of Time". Jako że zamówiłem go sobie w ramach pre-orderu, mogłem ostatnio śmiało pograć i specjalnie dla Was napisać Pierwsze wrażenia z gry, których przeczytanie serdecznie polecam. Jeśli zastanawiacie się, czy warto wydać odłożone pieniążki na tę grę, jest to artykuł w sam raz dla Was. Gorąco zachęcam!

"Drakensang: The Dark Eye" odbił się szerokim echem po rynku cRPG'ów w ostatnim czasie, przez który zdołał zdobyć nie tylko liczną rzeszę wiernych fanów, ale również grupkę wrogów, zarzucających głównie wadliwe działanie kamery oraz zbyt wyrazistą baśniowość świata. I choć wydane przez rodzimy Techland dzieło pojawiło się w Polsce prawie dwa lata temu, do dziś zachwyca swoim niepowtarzalnym klimatem i wciągającą fabułą. Czego w takim razie można się spodziewać po kolejnej odsłonie, którą będzie "Drakensang: The River of Time"? Zainstalowałem grę, zaparzyłem zieloną herbatę, wskoczyłem pod koc i dałem się wciągnąć w wyciągającą po mnie ręce przygodę, jaka zaczęła się wraz jej włączeniem, by poznać w końcu odpowiedź na postawione pytanie.

Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?

Najładniejsza laurka, jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;

Odpowiedz
← Nowości

[Drakensang: The River of Time] Pierwsze wrażenia z gry w "Drakensang: The River of Time" na GameExe! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...